Devastatorul uragan Sandy sau Frankenstorm a fost produs de Obama, pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din SUA

5.868 vizualizari

Cred că mulţi dintre voi au auzit de marele uragan care s-a abătut zilele ăstea asupra Statelor Unite. Citez de pe gandul.info:

Uraganul Sandy, considerat cel mai periculos din ultimii 100 de ani în SUA, a lovit marţi dimineaţă (la 0.20, ora României), coasta statului New Jersey. La două ore distanţă, Sandy a ajuns şi deasupra oraşului Atlantic City. În jurul orei 6 (ora României), uraganul se îndrepta spre statul Pensylvania. Până la ora redactării acestei ştiri, 11 persoane din SUA şi una din Canada au murit din cauza uraganului Sandy. Cele mai multe victime, cinci, sunt din statul New York.Preşedintele Barack Obama a declarat stare de urgenţă în zece state plus capitala Washington D.C, iar şcolile şi alte instituţii publice din zona afectată au fost închise luni, de teama uraganului. Sute de mii de oameni au fost evacuaţi forţat şi duşi din calea pericolului, preşedintele american avertizându-i să ia uraganul în serios. Se aşteaptă ca Sandy să fie cel mai puternic uragan din ultimii 100 de ani din SUA, estimându-se că ar putea provoca pagube directe de 1 miliard de dolari şi un impact economic în SUA de peste 20 de miliarde de dolari, conform Bloomberg.

Cum uraganul Sandy a lovit coasta de est a SUA cu doar o săptămână înainte de ziua alegerilor, câţiva adepţi ai teoriei conspiraţiei cred că preşedintele Barack Obama a creat acest uragan pentru a-şi asigura realegrea sa în alegerile prezidenţiale de la începutul lui noiembrie 2012. Şi-a a făcut-o cu ajutorul tehnologiei HAARP, aşa cum ne spune binecunoscutul Alex Jones de pe site-ul InfoWars.com.

Oficial, HAARP, un program de cercetare al Armatei Americane, studiază şi conduce experimente ale ionosferei sau ale atmosferei înalte. Ionosfera este importantă întrucât adesea reflectă undele radio şi împrăştie semnalul GPS, având un mare impact asupra comunicaţiilor de pe Pământ. Dar, adepţii teoriei conspiraţiei spun că HAARP este de vină pentru o serie de dezastre naturale din ultimii ani, pentru uragane, cutremure sau erupţii, dând vina pe guvernul SUA. Eu, personal, am scris o mulţime de articole pe această temă:

* Cutremurul din Mexic din martie 2012 a fost produs de HAARP (https://www.lovendal.ro/wp52/cutremurul-mexican-din-20-martie-2012-a-fost-produs-de-tehnologia-haarp-cum-de-a-fost-el-prezis-de-un-afis-guvernamental/);
* Cutremurul devastator din 2010 din Haiti ar fi putut şi el fiind declanşat de tehnologia HAARP (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-cutremurului-din-haiti-a-fost-el-produs-de-tehnologia-haarp-a-americanilor/);
* Uraganul violent Katrina din 2005 ar fi fost şi el produs de HAARP (https://www.lovendal.ro/wp52/au-creat-americanii-uraganul-katrina-cu-ajutorul-tehnologiei-haarp/).

Interesant e faptul că chiar un înalt oficial american recunoaşte că unele dezastre naturale, ca modificarea vremii, erupţiile vulcanice sau cutremurele, pot fi provocate de mâna omului. Citez din articolul acesta https://www.lovendal.ro/wp52/un-inalt-oficial-american-recunoaste-ca-eruptiile-vulcanice-si-cutremurele-pot-fi-declansate-de-mana-omului/ ce spunea în 1997 William Cohen, secretarul de stat american al Apărării: „Alţii se implică într-un fel de ecoterorism, putând să modifice climatul, să creeze cutremure şi erupţii vulcanice, prin folosirea undelor electromagnetice”. Aşadar, chiar un înalt oficial a recunoscut fără să vrea că prin HAARP se pot crea dezastre naturale…deci, ideea nu este o aberaţie a conspiraţioniştilor.

Revenind la subiectul actual..ce interes ar avea Obama să provoace un asemenea uragan uriaş? Infowars.com crede că, din moment ce uraganul Sandy va produce haos şi teroare în America, acest lucru reprezintă o ideală oportunitate pentru Obama în a se prezenta drept un lider puternic şi decis. Creând furtuna perfectă, mass-media va crea în mod natural toată propaganda îndreptată spre Obama, care va putea asftel să intre câştigător în alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie 2012, o săptămână după ce Sandy va lovi.

Interesant e faptul că pe site-ul HAARP (http://www.haarpstatus.com/status.html) în ultimele zile se observă nivele foarte ridicate de frecvenţe HAARP deasupra coastelor estice ale SUA, exact în zona unde are loc super-furtuna. Coincidenţe nu există, aşa că…