Deţin în exclusivitate teoria conspiraţiei privind moartea „accidentală” a lui Richard Rockefeller, din faimoasa familie a Ocultei Mondiale! Un alt miliardar a pierit, tot într-un „accident „de avion, acum 2 săptămâni…

8.484 vizualizari

avion prabusire RockefellerCâţiva cititori m-au tot întrebat de ce nu scriu încă nimic despre moartea într-un accident de avion, pe 13 iunie 2014, a membrului unei familii Rockefeller. Nu m-am grăbit s-o fac, pentru că trebuia încă să strâng anumite informaţii. Doresc pe această cale să ştiţi că nu pierd nicio informaţie importantă din lume, iar dacă am informaţii suficiente ca să comentez, o fac. Dacă nu, păstrez tăcerea… în definitiv, ştirea despre moartea unui Rockefeller o puteţi găsi pe foarte multe site-uri. Dar, la mine, o veţi găsi comentată într-un stil propriu, unic, după ce trece prin filtrul intuiţiei mele conspiraţioniste. Aşadar, vă rog, pe altă dată, să aveţi răbdare: să nu mă mai presaţi cu întrebări de genul: „Dar de ce nu scrii despre evenimentul cutare?” Am să scriu când am mai multe informaţii sau când cred eu că este de cuviinţă. Nu-mi place să fiu presat de nimeni… eu nu scriu ştiri la comandă, sau la dorinţa lui X sau lui Y.

În primul rând, orice ştire legată de familia Rockefeller va stârni multe controverse. De ce? Pentru că bănuiala tuturor este că la această familie putred de bogată (cu avere de zeci de miliarde de dolari) conduce, alături de familia Rothschild, Oculta Mondială, inclusiv organizaţia Illuminati. Familia Rockefeller a blocat dezvoltarea automobilului electric acum mai bine de un secol (vezi articolul Cum francmasonica familie Rockefeller a blocat la începutul secolului XX un automobil electric de succes), a iniţiat „marea prohibiţie a alcoolului din America din anii 20, pentru a nu i se bloca afacerile cu petrol (Sunt împotriva alcoolului, dar o interzicere a sa n-ar rezolva nimic. Cum şi-a vârât coada Rockefeller şi Oculta Mondială în „Marea prohibiţie a alcoolului”) şi doreşte, în acelaşi timp, o nouă ordine mondială, interzicând astfel toate religiile lumii (Un email din 2001 de la Rockefeller ne arată intenţiile elitelor criminale luciferice de la conducerea lumii! Ei vor să fie zei nemuritori pe acest Pământ, iar noi, oamenii obişnuiţi, să murim cu miliardele…).

Dar, haideţi să citim împreună ştirea, aşa cum a apărut ea pe site-ul From the Trench World Report.com:

Un fiu al celui mai în vârstă membru în viaţă al familiei Rockefeller a murit vineri, 13 iunie 2014, după ce avionul său de mici dimensiuni, pe care îl pilota, s-a prăbușit într-un cartier, în apropiere de Aeroportul Westchester County. Richard Rockefeller, în vârstă de 64 de ani, a luat cina cu o noapte înainte cu tatăl său, David Rockefeller, pentru a sărbători cei 99 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei, Fraser Seitel, care a confirmat moartea: „Este o tragedie teribilă”, a spus Seitel. „Familia este în stare de șoc. Richard a fost un membru minunat și drag familiei. El era un pilot experimentat. A fost un medic și e groaznic de trist”.

Avionul, un avion Piper Meridian cu un singur motor turbo, a plecat din White Plains, New York, în jurul orei 8 dimineaţa, ora locală, şi s-a prăbuşit 10 minute mai târziu, într-o zonă rezidențială, la 50 de km nord de New York. Vremea, în momentul decolării, era posomorâtă, afară fiind ceață și ploaie. Avionul trebuia să ajungă la Portland, Maine, durata zborului trebuind să fie de o oră şi 14 minute. Richard Rockefeller zbura regulat cu avionul său; din fericire, nimeni nu se mai afla în avion cu el. Vremea ar fi contribuit la accident, cred specialiştii. Interesant e faptul că Richard Rockefeller nu a emis niciun „SOS” şi nici nu a semnalat vreo problemă prin radio. Piper Meridian este un avion de aproximativ 30 de metri lungime, cu o anvergură a aripilor de 43 de metri și poate transporta 170 galoane de combustibil. Aceasta costă cel puțin 2,2 milioane dolari, având șase locuri, inclusiv pilotul.

Vedeţi că în ştirea de mai sus am îngroşat fraza „Interesant e faptul că Richard Rockefeller nu a emis niciun „SOS” şi nici nu a semnalat vreo problemă prin radio”, pentru a arăta vă versiunea „accidentului întâmplător” ar trebui pusă la îndoială. Dar, altceva mă frapează pe mine. Richard Rockefeller a fost fiul lui lui David Rockefeller (născut în 1915), acesta din urmă fiind nepotul direct al faimosului John D.Rockefeller, primul miliardar american la începutul secolului XX şi fondatorul faimoasei companii petroliere Standard Oil. Aşadar, Richard Rockefeller face parte din puternica familie Rockefeller. Însă, meseria sa era aceea de medic… el nu era implicat în afacerile familiei sale, faţă de ceilalţi fraţi ai săi. Eu îl bănuiesc că nici măcar nu era membru al Ocultei Mondiale, în comparaţie cu fratele său, de exemplu, David Rockefeller Jr., membru al Consiliului pentru Relaţii Externe, paravanul Ocultei Mondiale (vezi articolul de pe Wikipedia).

Ţinând cont de toate informaţiile de până acum, mi-a apărut în minte următoarea teorie a conspiraţiei. Richard a participat cu o seară înainte, pe 12 iunie 2014, la aniversarea tatălui său, David Rockefeller. Acolo, probabil, că au fost toţi membrii familiei. Nu ştiu ce s-au discutat, dar bănuiesc că Richard a aflat nişte informaţii „sensibile” din familia Rockefeller… probabil că n-a fost de acord cu nişte propuneri de-ale tatălui său sau de-ale fraţilor săi. Propuneri care ne privesc pe noi, oamenii de rând. Habar n-am ce… dar, dacă aş face un exerciţiu al imaginaţiei, să presupunem că s-a discutat crearea unui nou vaccin care să fie injectat oamenilor şi care să producă infertilitate la scară globală. N-ar fi nimic exclus… elita globală întotdeauna a urmărit împiedicarea înmulţirii populaţiei şi reducerea acesteia. Richard, fiind de profesie medic, şi ataşat profesiei sale, s-a opus acestei propuneri. Nu toţi cei din familia Rockefeller sunt ticăloşi. Presupun că Richard era altfel… dar era şi periculos, pentru că ar fi putut dezvălui oricând informaţii secrete din interiorul familiei Rockefeller. De aceea, trebuia să fie scos urgent din scenă… cu un accident ce poate fi provocat foarte uşor, mai ales în cazul avioanelor. Şi asta pentru că defecţiunile tehnice pot fi create!

Asta cred eu că s-a întâmplat. S-ar putea să mă înşel, dar şi să am dreptate. Nicio persoană de partea Ocultei Mondiale nu suferă asemenea accidente. Mulţi s-au grăbit să-l demonizeze pe Richard Rockefeller… „Bine c-a crăpat!”, „Asta e legea karmei!”… ceea ce arată naivitatea lor.

Totuşi, nu pot să nu remarc că pe 31 mai 2014, deci cu 2 săptămâni înainte, un alt miliardar s-a prăbuşit cu avionul său în America… este vorba de omul de afaceri de origine evreiască Lewis Kratz. Conform unei ştiri de ultimă oră de pe Daily Mail, avionul lui Lewis Kratz nu ar fi făcut verificările uzuale de dinainte de decolare, acest lucru ridicând din nou un mare semn de întrebare. Dar, cine este Lewis Kratz? Conform serviciilor secrete ruseşti, el face parte din Mafia din Philadelphia, ce este strâns legată de Mafia din Chicago, aceasta din urmă fiind bănuită demult că s-ar afla în spatele complotului asasinării preşedintelui Kennedy în 1963. Lewis Katz era proprietarul lui „Philadelphia Inquirer” şi al site-ului „www.philly.com” (vezi ştirea de pe jewishexponent.com) şi se pare că ar fi pregătit să dea publicităţii materiale compromiţătoare şi explozive despre asasinarea lui Kennedy, care ar fi aruncat în aer întreaga scenă politică americană. Aşa că Lewis Katz trebuia scos cât mai urgent din scenă… Există oare vreo legătură între cele „accidente” de avion, ale lui Katz şi Rockefeller? Deocamdată nu văd vreo legătură, dar mi se pare imposibil să nu fie legate, mai ales că apar la o perioadă atât de scurtă de timp între ele. Când voi avea noi informaţii, cu siguranţă că le voi publica!