Descoperire şocantă a arheologilor egipteni: 4 gropi pline de mâini foarte mari, care au aparţinut unor giganţi


De-a lungul timpului, istoria şi arheologia ne oferă tot felul de surprize. Ca, de exemplu, cea pe care o puteţi citi în acest articol. În timp ce excava un palat de 3.600 de ani vechime în orașul Avaris din Egipt, o echipă de arheologi a descoperit patru gropi. Ce se afla în gropi? Nimic decât mâini! Nu există corpuri, ci doar o grămadă de mâini dezmembrate. Majoritatea mâinilor sunt destul de mari, dar unele dintre ele sunt foarte mari, ceea ce înseamnă că toate au fost luate de la bărbați adulți și probabil că Egiptul antic era plin de giganți. Nu e de mirare că marea majoritate a documentelor din vechime ne vorbesc că în trecutul îndepărtat al omenirii trăiau foarte mulţi giganţi.

Aceste 4 gropi de mâini au fost găsite în palatul regelui Khayan al poporului Hyksos, o naţie din Asia de Vest care a condus odată o bună parte a Egiptului de Nord. 2 gropi se aflau într-o porțiune exterioară a palatului, iar alte 2 chiar în afara camerei de tron, indicând o importanţă ceremonială.

Aşadar, ce naiba semnifică acest lucru? De fapt, aceste mâini gigantice sunt primele dovezi fizice pe care arheologii le-au descoperit despre o practică larg răspândită în arta veche egipteană. Soldații luau mâinile dușmanilor lor și le prezentau conducătorilor lor, care le aruncau într-o groapă, răsplătind fiecare soldat pentru această „pradă”. Prin luarea mâinii drepte, era furată în mod simbolic sursa puterii dușmanului.

Acum, întrebarea esenţială care se pune este aceasta: erau soldații din vechime bărbați foarte mari, un fel de giganţi? Precum se vede, toate dovezile arheologice duc către această concluzie…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO