Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Descoperire bombă în arhiva NASA: un posibil sit arheologic pe planeta Marte? Ce construcţie extraterestră s-ar fi putut ridica pe „planeta roşie”?


Mars Global Surveyor (MGS) a fost o navă spațială robotizată americană dezvoltată de Laboratorul Jet Propulsion al NASA și lansată în noiembrie 1996. Mars Global Surveyor a avut ca misiune examinarea planetei Marte.

Mars Global Surveyor şi-a încheiat misiunea principală în ianuarie 2001; pe 2 noiembrie 2006, nava spațială nu a reușit să răspundă mesajelor și comenzilor de NASA. Un semnal slab a fost detectat trei zile mai târziu, ceea ce indica faptul că a intrat în modulul „Safety”. Încercările de a reconecta nava spațială și de a rezolva problema au eșuat, aşadar NASA a încheiat oficial misiunea în ianuarie 2007.

Într-una din fotografiile luate de misiunea MGS (vedeţi AICI fotografia originală) se observă un posibil sit arheologic! Par a fi nişte ruine cu o formă de pătrat… o fi vreun străvechi oraş înconjurat de ziduri, care a fost construit de o străveche civilizaţie marţiană?

Ceea ce şi mai ciudat e că ruinele marţiene seamănă foarte bine cu ruinele unui vechi oraş sumerian sau mesopotamian de pe Terra! Există oare legături între misterioasele civilizaţii de pe Pământ cu vreo posibilă civilizaţie extraterestră de pe Marte?

Există o teorie care spune că vechea civilizație marţiană s-a distrus singură sau a fost distrusă de un meteorit, în timp ce Egiptul se afla în floarea civilizaţiei sale. Iar locuitorii ei (marţienii) au ajuns pe Terra, punându-şi amprenta atât pe Pământ cât și pe Marte…