Descoperire arheologică incredibilă în Iran, ţinută în secret timp de mai mulţi ani: au fost găsite sarcofagele a 3 regi extratereştri Annunaki, care aveau corpurile intacte! Alături de ele, au mai fost descoperite şi o mulţime de cărţi misterioase!


AnunnakiConform unui videoclip de pe YouTube, în Iran s-ar fi făcut o descoperire arheologică excepţională, ascunsă însă de ochii presei. Astfel, arheologii iranieni ar fi găsit 3 sarcofage aparţinând speciei de extratereştri Anunnaki; nu departe de sarcofage, s-ar mai fi descoperit un oraş subpământean şi o mulţime de cărţi misterioase.

Într-unul din sarcofage s-au găsit 5 cărţi, precum şi o hartă misterioasă, despre care se spune că ar conţine informaţii de strictă confidenţialitate. Despre cărţi, se crede că acestea ar conţine informaţii nu doar despre cultura şi istoria oamenilor de pe Pământ, dar şi despre tehnologia folosită de strămoşii noştri.

În descrierea de pe YouTube putem citi următoarele:

Descoperire de excepţie! 3 morminte Anunnaki, vechi de 12.000 de ani, având corpurile complet intacte, au fost găsite în Iran. Aceasta descoperire a avut loc în primăvara anului 2008, iar dacă știm ce s-a întâmplat se datorează mass-media ruse. Acest lucru se întâmplă în Iran, o țară destul de izolată pentru lumea occidentală, dar care are relații bune cu Rusia.

Deși această descoperire a fost ascunsă până astăzi, în 2015, am reușit să aflăm ceea ce a publicat presa rusă (mulţumită lui Google Translator), şi anume faptul că descoperirea a fost făcută întâmplător, atunci când se săpa solul pentru a construi fundaţia unei case. Apoi, a fost găsită o încăpere care conținea trei sicrie, și după săpături mai adânci, a ieşit la suprafaţă rămășițele unei civilizații antice și ruinele unui oraș. După stratul în care au fost găsite, dar şi după artefactele din interior, arheologii au stabilit că monumentul și orașul au fost construite cândva între 10 000 și 12 000 de ani în urmă. După publicarea unor informaţii în presă, autoritățile iraniene au anunţat că ruinele au o vârstă de doar 850 de ani vechime, care, evident, nu corespunde situației de fapt și este, din nou, o minciună oficială.

Dintre cele trei sarcofage găsite în încăpere, există videoclipuri doar pentru primele două. Nu știm nimic despre cel de-al treilea sarcofag şi conţinutul său. Din înregistrarea video este foarte dificil pentru a determina înălțimea individului, dar totuşi acesta pare a fi foarte mare. Purtând o coroană, acest lucru sugerează că el a fost suveranul orașului. Există monede de aur plasate pe ochii regelui, care este un obicei ce aparţine antichităţii; astfel, se mai spulberă încă o dată minciuna oficială că ruinele ar fi din secolul al 12-lea. Sarcofagul regal par să fie căptușit cu aur sau cu un metal asemănător aurului.

Anunnaki1

Anunnaki3

Anunnaki4

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock