Site de secrete, stiinta si metafizica

Denzel Washingon, Winona Ryder, Keanu Reevees, Robin Williams şi alţii sunt posedaţi demonic! Hollywood-ul nici nu mai încearcă să-şi ascundă agenda satanisto-masonico-Illuminati!

29 58

posesiune demonica hollywoodCu toţii am auzit de vrăjitoare, spirite, vrăji și posedare demonică. Dar ar putea fi adevărat faptul că asemenea vrăjitorii sunt reale în societatea noastră de astăzi, și noi înşine ne aflăm sub “puterea lor magică”? La fel cum vechii israeliţi din timpurile biblice au fost păcăliţi şi “vrăjiţi” în practicele oculte ale popoarelor din jurul lor, la fel și noi suntem atraşi în compromiterea credinței noastre. În Noul Testament, 1 Timotei 4:1, apostolul Pavel avertizează pe cei credincioşi despre asemenea vrăjitorii şi idolatrii: “Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor, prin făţărnicia unor mincinoşi, care sunt înfieraţi în cugetul lor”.

După cum veți vedea în videoclipul YouTube de la finalul articolului, unele dintre starurile de la Hollywood se află sub conducerea unor astfel de “duhuri înşelătoare”. Denzel Washingon, Winona Ryder, Keanu Reevees și Robin Williams sunt doar câteva nume celebre aflate sub influenţă demonică. Hollywood-ul nici măcar nu mai încearcă să-şi ascundă agenda lor satanisto-masonico-Illuminati. Din contra, cei din universul hollywoodian recunosc deschis că se simt mândri de posedarea lor demonică!

Iată, de exemplu, un citat de la Robin Williams, ce a acordat un interviu revistei americane “US Weekly”:

“Da! Literalmente e ca o posesiune; dintr-o dată eşti în… obţii această energie. Dar, de asemenea, există şi lucrul acela: posesiunea … la fel ca Dr. Jekyll și Mr.Hyde, cazul în care devii cu adevărat altă forță.”

Cunoscutul actor recunoaşte această posesiune demonică! Pentru cei care nu cunosc, “Dr. Jekyll și Mr.Hyde” este un celebru roman şi film, în care Dr. Jekyll își administrează un flacon cu o substanță, intrând sub influenţa unui ego malefic, Hyde, o bestie cu părul brunet, care îl îndeamnă la crime.

Regizorul celebrului film “Avocatul diavolului”, Taylor Hackford, spunea despre actorul Keanu Reeves: “Keanu este un tip foarte complex, cu o mulțime de demoni în el; eu am încercat să mă folosesc de lucrul acesta.” Chiar Reeves declara odată că “Încerc să mă conectez cu muza mea şi să merg mai departe cu demonii.”

Un alt actor îndrăgit, Denzel Washington, mărturisea sincer odată că: “Am îngenunchiat şi am început să comunic su spiritele. Când am ieşit din stare, redeţineam controlul. Dar înainte de asta, nu puteam acţiona, nu puteam scrie”. O mărturisire care arată clar posedarea demonică a starului hollywoodian.

O actriţă celebră, Winona Ryder, spunea odată că “Există o rudă care a muri atunci când avea vârsta mea. Am avut impresia că ea mă ghida şi mă ajuta cu interpretările mele”.”Rudă” sau demon?

Citat din Anton LaVey, fondatorul Bisericii lui Satan: “Păstrați-vă deschişi pentru demonii care vă vor șopti la ureche.” Acest lucru îl fac şi starurile de la Hollywood?

“10. Să nu se găsească la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicător, sau ghicitor, sau vrăjitor, sau fermecător,
11. Nici descântător, nici chemător de duhuri, nici mag, nici de cei ce grăiesc cu morţii.
12. Căci urâciune este înaintea Domnului tot cel ce face acestea, şi pentru această urâciune îi izgoneşte Domnul Dumnezeul tău de la faţa ta.” (Deuteronom, 18:10-12).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie