Site de secrete, stiinta si metafizica

De ce voia Hitler să-i masacreze pe toţi evreii? Pentru că aceştia ar fi ascuns jumătate din harta secretă a curenţilor telurici ai Pământului!

21 85

Hitler harta secretaMarele dictator, Hitler, a pus la punct un plan de cucerire a lumii. Avea pe lângă el un consilier special, venit din Orient, care se ocupase o viaţă cu magia neagră. Acest consilier îl sfătuise să adopte acel simbol ce-a îngrozit lumea: zvastica! Şi care nu era altceva, încă din vechime, decât simbolul mişcării Soarelui. Hitler s-a folosit de acest simbol solar pentru a cuceri lumea întreagă.

Maleficul Hitler era un trimis perfect al Lumii întunecaţilor. Atunci când apărea în faţa mulţimilor, oamenii erau parcă hipnotizaţi. Consilierul din Orient al Fuhrerului ştia de existenţa unei hărţi care descria şi sensul şi orientarea curenţilor telurici ai Pământului. Aceştia reprezintă cea mai mare energie a planetei. Şi s-a găsit jumătate din acea hartă. Hitler a pornit războiul sperând că va găsi şi cealaltă jumătate. Dar jumătatea lipsă a fost bine ascunsă de forţele binelui; nu se putea îngădui ca Pământul să cadă în stăpânirea absolută a lui Satan.

Hitler a încheiat un pact de neagresiune cu Uniunea Sovietică, pe care nu-l va respecta. Şi va porni să cotropească Europa. Hitler începe masacrarea a milioane de evrei. Ce rost avea acest act iresponsabil? Exista la Berlin supoziţia în legătură cu faptul că poporul evreu ar fi păstrătorul tainic al celei de-a două părţi din harta amintită, taina completă a curenţilor telurici. Milioane de evrei nevinovaţi vor muri în lagărele naziste. Chiar şi atunci când Germania se afla în faza de dezastru, Hitler mai credea în posibilitatea de a stăpâni lumea găsind partea lipsă a hărţii. Din fericire, ea nu a mai fost găsită niciodată…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie