Site de secrete, stiinta si metafizica

De ce ProTV, în cea mai urmărită emisiune din ţară – “Românii au talent” -, foloseşte în fundal pentagrama inversată, simbolul satanismului?

16 38

pentagrama protv3M-am uitat vineri seara la ultima semifinală de la “Românii au talent” (de pe ProTV), în acelaşi timp în care făceam traducerea la un articol (eu nu prea am răbdare să mă uit la televizor, fără să fac şi altă activitate). Se ajunsese la un magician care făcea un număr de scamatorie. Sincer, nu i-am reţinut numele şi nu cred că asta are prea mare importanţă. Pentru că ceea ce e cu adevărat important e altceva…

Priviţi la pozele din acest articol, pe care le-am surprins în grabă cu aparatul foto, direct în faţa televizorului. Ce vedeţi în spate? Un fundal cu simboluri satanice, în care cel mai în evidenţă iese simbolul pentagramei inversate. Aşa cum spuneam într-un articol din iulie 2010 (Simbolul satanismului (pentagrama inversată) e, de fapt, reprezentarea stelei Sirius?), Steaua Răsăritului sau pentagrama inversată este simbolul satanismului. Pentagrama înscrisă într-un cerc este folosită de satanişti în diverse ritualuri pentru „a coborî Regatul Satanei în manifestarea terestră”, după cum afirmă un anume scriitor. Pentagrama este simbolizată de capul de ţap cunoscut ca „ţapul lui Mendes” sau „Baphomet”, imaginea societăţii secrete a Cavalerilor Templieri, care în Franţa a fost acuzată de idolatrie şi spulberată după anul 1307.

De ce foloseşte cea mai puternică televiziune din România, ProTV, simbolul satanismului într-o emisiune cu audienţă maximă, de milioane de telespectatori? Se ştie că toate decorurile din această emisiune sunt creaţia ProTV-ului şi nu reprezintă opinia sau dorinţa concurenţilor. Am înţeles că în numărul respectiv de magie era vorba de reprezentarea unei energii malefice, dar chiar era necesară folosirea simbolului satanismului de faţă cu milioane de telespectatori!? Că doar magia nu înseamnă automat şi satanism!

A fost o scăpare a producătorilor sau a fost făcut intenţionat? Dacă da, cu ce scop ascuns?

pentagrama protv1

pentagrama protv2

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie