De ce Oculta Mondială doreşte distrugerea planetei? Are baze secrete subpământene sau pe alte planete? Sau reprezintă o rasă de extratereştri?

7.019 vizualizari

Un singur lucru nu înţeleg din acţiunile distructive ale Ocultei Mondiale: de ce vor cei care ne conduc din umbră să distrugă planeta noastră? Adică, nu trăiesc ei pe aceeaşi planetă ca şi noi, nu beau aceeaşi apă, nu mănâncă aceleaşi alimente, nu respiră acelaşi aer? De ce? De ce? De ce? Ploile acide nu le afectează şi proprietăţile lor? Scurgerile de petrol nu le afectează şi plajele lor private? Radioactivitatea nu-i afectează şi pe copiii lor? Viruşii mortali eliberaţi în atmosferă nu-i pot atinge şi pe ei şi famiile lor?

Oculta Mondială şi liderii mondiali ai guvernelor din umbră sunt responsabili pentru:

* dezastrele din natură: scurgerile din petrol ale lui British Petroleum (https://www.lovendal.ro/wp52/sfarsitul-lumii-vine-din-cauza-lui-british-petroleum/), scurgerile de petrol din Marea Nordului, dezastrul nuclear de la Fukushima (https://www.lovendal.ro/wp52/japonia-a-platit-521-miliarde-de-euro-pentru-a-nu-fi-scufundata-prin-tehnologia-haarp-de-oculta-mondiala/) etc.;

* războaie de agresiune: războiul din Iraq, războiul din Afghanistan, bombardarea Libiei, războiul din Vietnam etc.;

* terorism sponsorizat de stat: evenimentele teroriste 9/11 de la New York (https://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-sa-comemoram-911-cand-stim-ca-evenimentele-teroriste-au-fost-opera-fortelor-oculte-care-conduc-america/), atentatele teroriste de la Londra, atentatul terorist din Norvegia (https://www.lovendal.ro/wp52/atentatele-teroriste-din-norvegia-opera-islamistilor-sau-un-complot-gigant-pus-la-cale-de-cia/) etc.

* construirea de arme biologice şi chimice mortale: boala Lyme (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-bolii-lyme-produsa-de-capuse-o-arma-biologica-creata-de-guvernul-american/), virusul E-Coli (https://www.lovendal.ro/wp52/obama-a-fost-convocat-la-intalnirea-secreta-bilderberg-pentru-a-discuta-bio-atacul-sua-asupra-germaniei-prin-intermediul-virusului-e-coli/) etc.

Toate aceste lucruri afectează, în general, întreaga omenire. Aşa că întrebarea de la începutul articolului este una foarte legitimă. De ce ar vrea elita să-şi distrugă planeta? Ce scop ascuns ar avea? Aşa că nu rămâne decât una din următoarele soluţii:

1) Elita conducătoare a lumii e formată din extratereştri, al căror scop este distrugerea rasei umane;

2) Oculta Mondială nu doreşte moartea tuturor oamenilor, ci doar reducerea populaţiei la 500 de milioane (https://www.lovendal.ro/wp52/pe-31-octombrie-2011-populatia-terrei-atinge-7-miliarde-elita-globala-doreste-reducerea-la-500-de-milioane/);

3) Elita are baze subterane uriaşe, în care ar putea trăi perfect, în cazul unor dezastre;

4) Oculta Mondială se poate muta oricând pe bazele construite în secret pe Lună şi pe Marte;

5) Lumea a intrat în sfârşitul epocii Kali Yuga, eră caracterizată prin nebunie şi agitaţie, aşa că liderii mondiali nu îşi dau seama ce fac.

Voi alegeţi ce variantă credeţi…