Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce nu jelesc moartea lui Nelson Mandela: întrucât “campionul libertăţii” n-a fost altceva decât un comunist, un terorist şi o marionetă Illuminati!

291

Mandela IlluminatiSe spune că despre morţi numai de bine. Azi noapte am aflat şi eu vestea morţii lui Nelson Mandela, fost preşedinte al Africii de Sud, considerat de mulţi ca “simbol al libertăţii” şi al luptei împotriva regimului de apartheid. Părerea mea însă e diferită; şi nu doar a mea, ci şi a altor conspiraţionişti, care cunosc mai multe decat ceea ce ni se prezintă în mass-media oficială. Dumnezeu să-l ierte pe Nelson Mandela, dar asta nu înseamnă că de-acum trebuie să-i ridic osanale. Când te laudă Obama şi alţi mari lideri politici ai lumii, când mass-media oficială te venerează, atunci ceva nu miroase a bine. De ce? Pentru că SUA, alte ţări occidentale, precum şi mass-media oficială (BBC, CNN, ABC etc.) se află toate sub controlul Illuminati şi al Ocultei Mondiale. De ce e evocat cu fast Nelson Mandela acum că a murit? Pentru că el şi a fost o păpuşă Illuminati! Atunci când preşedintele venezuelan Hugo Chavez a murit în primăvara acestui an (2013), niciun lider occidental sau din mass-media Illuminati n-a avut vreun cuvânt de laudă pentru el. De ce? Pentru că Chavez chiar s-a opus Ocultei Mondiale.

O să spuneţi că dacă te laudă Occidentul nu înseamnă neapărat că eşti “păpuşă Illuminati”. Corect. Însă vă invit să recitim împreună un articol publicat în august 2012 despre Nelson Mandela şi intitulat Teroristul Nelson Mandela, creaţia bancherilor evrei Illuminati, pentru a pune mâna pe bogăţiile Africii de Sud. Să citim împreună din articol:

Din 1961 şi până în 1990, Congresul Naţional African, o organizaţie sponsorizată de Illuminati şi Oculta Mondială, a dus un război de terorism împotriva guvernului Africii de Sud care promova apartheid-ul. Întreaga mass-medie occidentală caracteriza însă acest terorism drept “lupta poporului negru”. Atunci, când acelaşi lucru îl făceau palestinienii împotriva Israelului, care le ocupau teritoriile, această luptă nu reprezenta altceva decât un grav act de terorism. Iată cum se face judecata dublă…

Terorismul e adevărat terorism, doar dacă te opui Ocultei Mondiale. Dacă colaborezi cu această organizaţie, nu eşti altceva decât “luptător pentru libertate”…

În Africa de Sud, în timpul anilor 1960-1970, aproape că nu exista săptămână fără vreun act de terorism înfăptuit de aripa armată de Congresului Naţional African, cunoscută sub numele de MK, şi care a fost fondată în 1961 de către Nelson Mandela şi adjunctul său, comunistul evreu Joe Slovo. Dintre cele mai cunoscute atacuri teroriste ale oamenilor lui Nelson Mandela putem aminti: atacul de la 8 ianuarie 1982 de la fabrica nucleară Koeberg (în apropiere de Cape Town), atacul de pe Strada Church (de pe 20 mai 1983), în care au fost ucişi 19 oameni sau explozia unei maşini-capcană în apropierea unui bar din Durban, explozie în care au murit 3 oameni, alţi 73 fiind răniţi.

Toate aceste atacuri organizate de oamenii lui Mandela ce erau!?? Luptă pentru libertate sau terorism??

În anul 1985, guvernul Africii de Sud i-a făcut o ofertă lui Nelson Mandela: să fie eliberat din închisoare, dacă denunţă terorismul, dar acesta refuză. În 1990, Mandela a fost eliberat, dar MK continuă activităţile teroriste. Guvernul de atunci al Africii de Sud fu dispus să negocieze chiar predarea puterii. În 1994, Nelson Mandela fu recompensat cu premiul Nobel pentru pace! incredibil…un terorist primeşte un premiu Nobel pentru pace… Absolut patetic!

De ce mă mai miră? Premiul Nobel pentru pace ar trebui să se numească “premiul Illuminati pentru pace”…

Într-o carte scrisă în anul 2000 de expertul în servicii secrete Stephen Dorril, şi intitulată “MI6: 50 de operaţiuni speciale”, acesta susţine că Nelson Mandela n-a fost altceva decât un spion MI6, unul din serviciile de spionaj ale Marii Britanii.

Precum se ştie, serviciile secrete din Marea Britanie, ca şi cele americane, sunt subordonate, fără doar şi poate, Ocultei Mondiale.

Congresul Naţional African al lui Nelson Mandela (care cică ar fi luptat pentru drepturile negrilor împotriva albilor), era, de fapt, ghidat din umbră de doi albi, evrei comunişti: Albie Sachs şi Joe Slovo. Slovo s-a născut în Lituania şi a crezut vorbind limba yiddish şi studiind Talmudul. El s-a alăturat aripei armate a Congresului Naţional African în 1961, pe care o conducea în mod efectiv. El a fost numit secretar general al Partidului Comunist din Africa de Sud. Slovo a fost un planificator al multor atacuri teroriste. El a ajuns în Uniunea Sovietică de mai multe ori, fiind chiar premiat cu o medalie sovietică cu ocazia celei de-a 60 aniversări ale sale. Slavo era dedicat comunismului, marxism-leninismului lipsit de orice moralitate, pentru care conta doar victoria, indiferent de sângele vărsat. El chiar declara în “Los Angeles Times” în august 1987 că “violenţa revoluţionară a creat un impact pe care l-am dorit şi a fost un bilet câştigător pentru poziţia dominantă a Congresului Naţional African”.

Aşadar, Nelson Mandela nu era decât un paravan, iar mişcarea de eliberare a negrilor era condusă din umbră de… un alb, pe nume Slovo! Care mai era şi evreu şi comunist pe deasupra! Şi, ca să-şi arate devotamentul faţă de acest evreu comunist, Mandela, după ce a câştigat puterea, l-a numit pe acesta ministru!

Odată cu venirea la putere a lui Nelson Mandela, Slavo a fost numit ministru.

Priviţi poza de mai jos. Nelson Mandela şi Joe Slovo fac salutul cu pumnul strâns, în spatele unui steag cu secera şi ciocanul, simbolul bolşevismului. Nu aşa că le şade bine împreună?
No. 62 Winnie Mandela, Nelson Mandela and Joe Slovo at a SACP rally, FNB Stadium, July 1990.

Congresul Naţional African a reuşit să păcălească masele de negri din Africa de Sud, prin instalarea unui guvern condus de Nelson Mandela, care nu e altceva decât o “marionetă Illuminati”. Condiţiile de viaţă ale negrilor sud-africani s-a înrăutăţit şi mai mult de când a venit la conducere “guvernul poporului”. Numărul celor care trăiesc cu 1 dolar pe zi s-a dublat, de la 2.000.000 la 4.000.000 de oameni, iar rata şomajului a crescut foarte mult. În 2006, doar 5.000 de cetăţeni din cei 35 de milioane câştigau mai mult de 60.000 de dolari. O pătrime din populaţie trăieşte fără apă sau electricitate. Iar bolile grave (ca SIDA sau TBC) au atins 20% din populaţie. Speranţa de viaţă a locuitorilor a scăzut cu 13 ani.

Unde e grija Congresului Naţional African pentru propriul popor? În mod evident, totul n-a fost decât o păcăleală a marilor bancheri internaţionali evrei pentru a pune mâna pe resursele naturale extraordinare ale Africii de Sud (aur, diamant etc.), aşa cum au făcut-o şi în Rusia anului 1917.

A venit la putere Mandela şi nu s-a întâmplat nimic important pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale africanilor de culoare neagră… Concluzia articolului este sumbră:

Terorismul este o armă aflată în mâna bancherilor evrei Illuminati, cea care vrea să instaureze panica în lume. Acest cartel de bancheri evrei controlează marea majoritate a serviciilor secrete mondiale (CIA, MI5, MI6, Mossad etc.) şi ei finanţează o mare parte din activităţile teroriste ale lumii. Dar, noi trăim într-o societate ipocrită, în care cei cu adevărat malefici pretind că sunt “băieţii buni”.

Aşadar, eu nu am să mă aliniez “opiniei publice mondiale” şi am să deplâng moartea lui Mandela, care, de fapt, nu-i altceva decât un terorist şi un comunist. În spatele chipului său de “om blajin” se ascund multe crime şi rele. Nu am să mă bucur de moartea sa, dar nici nu am de gând să ridic ode unui terorist, aşa cum mari lideri politici din întreaga lume o fac în aceste momente.

Orgoni Crystal