De ce nu comentez despre recentul atac terorist de la Boston? Pentru că era atacurilor teroriste a trecut… Şi, nici măcar Oculta Mondială nu se mai foloseşte de ele!

3.579 vizualizari

Multă lume m-a întrebat de ce nu comentez nimic despre recentul atac terorist de la Boston din SUA. Am văzut că pe net, au apărut o serie de teorii ale conspiraţiei cu privire la acest atac terorist, teorii care mă fac să zâmbesc: de la faptul că ar fi fost organizat pentru a justifica o viitoare acţiune în Iran şi până la profeţia sa de către nişte joc de cărţi…Illuminati! Câte teorii am văzut pe acest subiect pe net…pur şi simplu mi-am pus mâinile în cap! De ce unii oameni sunt atât de naivi!? Pun pariu că în 2 luni, toată lumea va uita de acest atac terorist. Pentru a rămâne însă în conştiinţa publicului, pentru a fi valabilă ideea că atacul terorist a fost pentru a se justifica un posibil război cu Iranul, atentatul terorist ar fi trebuit să fie măcar de mărimea celui de la New York din 11 septembrie 2001. Cât de naiv poţi să crezi că un război se declanşează având în spate un atac terorist ce a făcut doar 3 morţi?

Un analist american, Steve Chapman, a scris un editorial foarte interesant intitulat „Declinul terorismului”. El argumentează cu fapte şi date care arată că, de fapt, moda terorismului a cam trecut, iar punctul său culminant a fost New York 9/11. Din 1991 în 2000, rapoartele Consorţiului Naţional pentru Studiul Terorismului din cadrul Univ.din Maryland, arată că SUA, între 1991 până în 200, a avut o medie de 41 de atacuri teroriste pe an, pe când între 2002 şi 2010 media acestor atacuri a scăzut la 16. Deci, anii 90 au fost mai violenţi din acest punct de vedere. Însă, anii 90 sunt chiar şi mai puţin violenţi, dacă ne raportăm la atacurile teroriste din anii 60 şi 70, atunci când ele au atins niveluri cu adevărat uriaşe. Atunci însă nu exista Internetul şi oamenii nu erau atât de panicaţi de pericolul unui atac terorist ca în ziua de astăzi.

Steve Chapman merge mai departe şi crede că scăderea atacurilor teroriste nu se datorează acţiunilor conjungate ale instituţiilor de stat, ci mai degrabă a unei culturi politice americane mai sănătoase (!), ce spune „nu” violenţei. Eu cred că aici dl Chapman greşeşte grav. Şi asta pentru că trebuie să ţinem cont de faptul că marile atacuri teroriste din SUA au fost chiar opera CIA şi FBI-ului, aşa cum am arătat în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/fost-sef-al-fbi-fbi-ul-si-cia-ul-se-afla-in-spatele-atacurilor-teroriste-pentru-a-le-lua-libertatile-oamenilor/. Pe de altă parte, unele atacuri mai mici (ca cel de la Boston) reprezintă opera individuală a unor nebuni (şi credeţi-mă că în SUA există o mulţime de dezaxaţi).

O parte din mass-media mondială (şi aici trebuie să mulţumim Internetului că a făcut posibil acest lucru) a dezvăluit faptul că evenimentele teroriste 9/11 din New York au fost opera conjugată a serviciilor secrete americane… De aici, provine şi schimbarea de optică a forţelor oculte ce conduc America: acum, întreaga mass-medie se află cu ochii pe ei: aşadar, nu vor să mai rişte cu alte atacuri teroriste majore, pentru că altfel ar fi prea uşor deconspiraţi. Există un proverb foarte bun: ulciorul nu merge de multe ori la apă. Ar fi fost mult prea evident şi bătător la ochica să se fi înscenat un atac terorist masiv, iar apoi să se dea vina pe Siria sau Iran, pentru a se avea justificare în declanşarea unor viitoare războaie. În concluzie, eu cred că strategia celor ce conduc America (dar şi o parte din lume) s-a schimbat. Nu se mai folosesc de atacuri teroriste pentru a-şi impune o anumită agendă, pentru că le e frică să nu fie deconspiraţi. Aşa că au revenit la clasicele metode: intoxicarea mass-mediei cu o mulţime de ştiri false, sabotarea din interior a anumitor regimuri incomode ale lumii (vezi războaiele civile din Libia, Siria şi recentele violenţe din Venezuela), îndepărtarea unor lideri care fac probleme Ocultei Mondiale (Hugo Chavez, Gaddafi etc.).

Ăsta e adevărul (din punctul meu de vedere) şi atât. De aceea, n-am să fac articole conspiraţioniste despre atentatul de la Boston, pentru că ar fi ridicol să văd interese oculte în simpla nebunie a unor oameni.