De ce e criză mondială? Pentru că ne aşteaptă o bancă universală, un guvern mondial şi…o dictatură mondială

3.806 vizualizari

Tot îi auzim pe la televizor sau în alte mijloace mass-media, pe aşa-zişii experţi care ne spun că economia mondială se află în colaps şi nu-şi va mai reveni. Dar cum s-a ajuns la situaţia aceasta? De cine a fost ea orchestrată?

Şi, în plus, ce s-a întâmplat peste noapte de am ajuns în situaţia asta? Adică, Soarele încă străluceşte pe cer, animalele încă există pe pământ, recoltele de cereale încă se strâng, petrolul încă se extrage din scoarţa pământului, oamenii încă pot oferi servici şi produse creative…Ce s-a întâmplat peste noapte?

OK…din cauza datoriilor făcute de statele lumii şi de către populaţie (cel puţin aşa se spune). Şi ce-i cu asta? Dacă asta-i problema, în folosul şi spre binele omenirii, de ce nu se şterg toate datoriile şi facem un alt început? Oricum, toate ţările lumii au datorii, deci care ar fi problema? Ştiu că pun problema în mod foarte simplist, dar nu se spune că la problemele grele, cea mai bună soluţie e soluţia cea mai simplă?

Dar, de fapt nu se vrea rezolvarea crizei mondiale. Aşa că mi-am dat seama că nu e decât o criză „plănuită” în saloanele ascunse ale puterii oculte. De ce? Pentru ca cei foarte puţini şi care conduc lumea să obţină mai multă putere. Pentru ca această criză să nu se mai întâmple, e nevoie de o bancă universală, în care să stea toate finanţele lumii. Şi atunci să vedeţi ce uşor se va instala şi un unic guvern mondial…Şi apoi să vedeţi în ce frumoasă dictatură universală vom trăi…