Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce agenda globalistă doreşte introducerea cotelor de carbon şi reducerea CO2? Conspiraţioniştii cred că ar avea legătură cu extratereştrii, cărora nu le place carbonul…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn contextul în care Parlamentul European a aprobat introducerea cotelor de carbon pentru produsele importate din afara UE și taxarea celor care nu corespund normelor stabilite de la Bruxelles (vedeţi ştirea AICI), şi a faptului că există în lume de peste 30 de ani o discuţie cu privire la pericolul pe care carbonul l-ar reprezenta asupra Pământului (şi de aici necesitatea reducerii lui), se pune întrebarea: există şi un alt motiv secret pentru care agenda globalistă îşi doreşte acest lucru?

Unii spun că s-ar dori implementarea „amprentei de carbon” pe cale digitală pentru fiecare cetățean UE în parte și penalizarea celor care depășesc „rația”, pe modelul chinez (vedeţi mai multe în acest articol: Preşedintele Alibaba, bancherul şi globalistul Michael Evans, dezvoltă un instrument prin care fiecărui om să i se urmărească digital „amprenta de carbon”. Cum de lăsăm să se întâmple asta?) Asta este una din teorii ale conspiraţiei. Dar, mai există şi alta? Da, conform unor conspiraţionişti, următorul ar fi „adevăratul motiv” pentru reducerea CO2: cică extratereştrii au un corp care nu suportă nivelul actual de CO2 şi, pentru intrarea lor pe scenă, ar fi nevoie de reducerea CO2.

Pe de altă parte, în contradicție directă cu poveştile despre cât de rău este creşterea nivelului de dioxid de carbon în atmosfera Pământului, un studiu științific publicat în „Nature Climate Change” și supervizat de NASA arată că creșterea nivelului de dioxid de carbon are un impact extrem de pozitiv asupra re-ecologizării planetei Pământ în ultimele trei decenii, unele regiuni înregistrând o creștere de peste 50% a vieții plantelor. Studiul (ce poate fi găsit AICI), intitulat „Ecologizarea Pământului și factorii sai de impact”, a folosit date din satelit pentru a urmări și a cartografia extinderea creșterii plantelor verzi în întreaga lume în perioada 1982-2015. Publicat în 2016, acest studiu a constatat că creșterea dioxidului de carbon în atmosferă provoacă „fertilizarea” vieții plantelor, rezultând o accelerare remarcabilă a „ecologizării” pe fiecare continent al Pământului. Citiţi mai multe în acest articol: NASA recunoaşte că dioxidul de carbon ecologizează Terra… Cu cât mai mult CO2 eliberat în atmosferă (ca urmare a arderii combustibililor fosili), cu atât Pământul va deveni mai verde, datorită fotosintezei!

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu