David Rockefeller, unul din liderii Illuminati, recunoaşte public că există o „conspiraţie internaţională pentru instaurarea unei ordini globale”! Ce dovadă mai bună mai vreţi!?

10.438 vizualizari

David RockefellerDavid Rockefeller este o parte din istoria americană și este singurul miliardar din lume care are o vârstă de peste 100 de ani. Cel mai bogat bătrân din lume împlineşte 101 ani în luna iunie 2016. El face parte dintr-o dinastie de familie, al cărui nume este asociat cu America și a devenit astfel o legendă. Bunicul său John D. Rockefeller, care a murit în 1937, fondatorul companiei petroliere „Standard Oil” și cel mai bogat om de planetă, spunea despre nepotul său favorit, actualul David Rockefeller, că se aseamănă foarte mult lui.

Bunicul actualului Rockefeller, în momentul morţii sale (1937), avea o avere totalizând 1,5% din PIB-ul Americii, adică 250 de miliarde de dolari. Astăzi David Rockefeller a declarat o avere de doar 3,2 miliarde de dolari, conform clasamentului „Forbes”, o valoare cu mult subdimensionată, pentru a nu atrage atenţia publicului cu privire la averea sa incomensurabilă.

Oricum, familia Rockefeller a fost asociată de-a lungul istoriei cu bogăția, puterea, politica, finanțele, diplomația, filantropia, interzicerea marijuanei, extratereştrii, OZN-urile și alte teorii ale conspirației. Iar una dintre cele mai corecte teorii ale conspiraţiei (care s-a dovedit a fi corectă) este aceea că familia Rockefeller a fost implicată întotdeauna în crearea unei „noi ordini mondiale”, al unui „guvern global”, Rockefeller făcând parte din Oculta Mondială.

Culmea e că chiar David Rockefeller admite că îşi doreşte aşa ceva, şi nu ascunde acest lucru. Într-un fel, el admite chiar că face parte din Oculta Mondială, ceea ce înseamnă că toate teoriile conspiraţiilor despre acest lucru sunt adevărate. Aşadar, citez de pe Wikipedia ce spune David Rockefeller despre apartenenţa sa la „noua ordine mondială”. Citatul e din cartea sa autobiografică, „Memorii”, din capitolul intitulat „Mândrul globalist”:

„Unii chiar cred că noi, familia Rockefeller, facem parte dintr-o lucrare secretă cabalistă împotriva intereselor Statelor Unite, caracterizându-mă pe mine şi pe familia mea ca fiind ‘internaţionalişti’ şi conspirând cu alţii din lume pentru construirea unei structuri politice şi economice şi mai integrate din punct vedere global – ‘o unică lume’, dacă vreţi. Dacă asta e acuzaţia, atunci mă declar vinovat şi sunt mândru de ea”.

Aşadar, mai clară decât această mărturisire nu se poate! Rockefeller recunoaşte că face parte, alături de alte familii, dintr-o conspiraţie internaţională pentru instaurarea unei „ordini globale”. Când am arătat acest lucru de atâtea ori pe site, am fost caracterizat ca fiind „paranoid”…