Dalai Lama, cel mai ipocrit lider spiritual al lumii: prieten cu teroriştii, cu naziştii şi cu CIA

9.269 vizualizari

Aţi putea crede că Dalai Lama, câştigătorul premiului Nobel pentru Pace, ar fi o persoană minunată, iubitoare, drăguţă, spirituală, religioasă… un budist cu adevărat devotat. Eu zic să vă mai gândiţi încă o dată. Dalai Lama nu este altceva decât un demon, venit din adâncurile iadului. Da, e o afirmaţie şocantă. Dar pentru cei care se ală înşelaţi de imaginea de om paşnic a lui Dalai Lama, poate că ar trebui să afle puţin din trecutul său şi din afirmaţiile sale.

Dalai Lama, agent CIA

În primul rând, este clar pentru mine că Dalai Lama este un agent CIA. Citez de pe site-ul Greenleft.org.au o biografie a liderului tibetan:

„Guvernul din exil al lui Dalai Lama a avut legături cu CIA. Între 1956 şi 1972, CIA a înarmat şi a antrenat gherilele tibetane, iar călugării lui Dalai Lama au acţionat ca intermediari. Înainte de revolta din 1959 din Tibet, CIA a paraşutat arme în estul Tibetului. Dalai Lama a menţinut contactul său cu CIA, în timpul fugii sale în India din 1959.”

Aşadar, CIA avea tot interesul să destabilizeze China comunistă, prin sprijinirea acestor călugări budişti, conduşi de Dalai Lama. Iar acesta, sub umbra unui „luptător pentru pace a Tibetului”, a devenit agentul CIA perfect.

Un trădător al Tibetului

În al doilea rând, Dalai Lama este un trădător chiar al tibetanilor. Ataşamentul său faţă de opţiunea locuitorului Tibetului pentru auto-determinare e pusă serios la îndoială, căci, fără consultarea poporului tibetan, Dalai Lama a abandonat în 1987 cererea sa pentru independenţa Tibetului, această schimbare fiind anunţată în secret Beijingului în anul 1984. De ce această schimbare? Probabil că şefii săi de la CIA şi-au schimbat strategia în anii 1980 faţă de Tibet.

…şi un trădător al budismului!

Dar Dalai Lama este trădător nu numai faţă de tibetani, ci şi chiar faţă de religia sa, budismul. Iată ce scria el recent pe Facebook:

„Dacă prin analiză ştiinţifică se demonstrează că ceea ce se afirmă în budism este fals, atunci trebuie să acceptăm descoperirile ştiinţei şi să abandonăm credinţele noastre”.

Cum vine asta!? Căci, după câte ştiu eu, orice religie autentică se bazează pe credinţă, iar aceasta vine din interiorul inimii, şi nu după o analiză ştiinţifică a acelei religii. Căci, religia şi ştiinţa, au puncte diferite de abordare a adevărului. Iar budismul nu e o ştiinţă…

Dalai Lama, un marxist fără pereche şi un agent Illuminati!

În al treilea rând, Dalai Lama este un marxist fără pereche, el, de multe ori, lăudând opera lui Karl Marx. Vreţi să vedeţi ce spune Dalai Lama despre Marx? Ia ascultaţi:

„Sunt un marxist umanist, sunt un marxist budist. Sunt de asemenea şi un socialist”.

E ca şi cum te-ai intitula cel mai etic canibal din lume! Dar, totuşi, cine era Marx? Aşa cum am demonstrat într-un articol din 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/iata-documentul-oficial-care-demonstreaza-existenta-unei-conspiratii-mondiale-precum-si-legatura-intre-illuminati-si-comunism/), Manifestul comunist al lui Karl Marx nu este altceva decât un document al organizaţiei malefice Illuminati, cu mici ajustări. Citez din acel articol:

„La 1 mai 1776, Adam Weishaupt, înfiinţează secta Illuminaţilor, sectă ce avea puternice rădăcini francmasonice. Printre altele, această organizaţie cerea abolirea proprietăţii private, abolirea moştenitorilor, abolirea familiei, abolirea tuturor religiilor”. Întâmplător sau nu, exact aceleaşi principii ale organizaţiei Illuminati le întâlnim şi în „Manifestul comunist” al lui Karl Marx, întemeietorul comunismului. Aşadar, nu mai e un secret pentru nimeni că acest comunism îşi are originea în francmasonerie. (…) Recunoaşterea datei de 1 mai 1776 ca data fondării acestei conspiraţii mondiale revoluţionare nu e dificilă de înţeles, din moment ce data de 1 mai este celebrată chiar şi în timpurile recente, prin revolte şi vărsări de sânge la scară mondială (…) În anul 1847 sau 1848, conspiraţioniştii comunişti, care au operat până atunci în secret, au scos la iveală Manifestul Partidului Comunist, de Karl Marx şi Friedrich Engels, prin care ei erau împotriva civilizaţiei moderne şi a instrumentelor sale: Dumnezeu, religie, familie, libertate individuală (…) În redactarea acestui manifest, conspiraţioniştii comunişti credeau că timpul lor va veni, atunci când va putea fi realizată o guvernare mondială (…) Ei au încercat să ascundă că această conspiraţie exista încă din 1776 şi au decis ca 1848, anul Manifestului Comunist, să fie considerat ca anul fondării comunismului, iar Karl Marx să fie proclamat ca autorul Manifestului”.

Aşadar, Dalai Lama, nu doar că e marxist, dar mai e şi adept al sectei Illuminati! „Bună treabă” pentru un om care se consideră profund spiritual.

Dalai Lama crede în puterea călugărilor şi nu a poporului

Dar Dalai Lama, nu e doar marxist, ci crede în autoritarism. Ceea ce mulţi oameni nu-şi dau seama o reprezintă faptul că Dalai Lama a încercat să restaureze în Tibet un sistem feudal de sclavie, nu unul democratic, în care puterea să aparţină poporului. Dalai Lama este adeptului unui sistem în care călugării să deţină atât puteri politice şi religioase, oamenii obişnuiţi din Tibet neavând dreptul să acceadă în funcţii de conducere.

Dalai Lama are şi prieteni nazişti

Dalai Lama, pentru a-şi menţine puterea ca „şef al tibetanilor” s-a făcut frate şi cu dracu’. Adică, şi-a trădat chiar şi propriile convingeri marxiste, aliindu-se şi intrând în contact chiar cu foştii nazişti! Heinrich Harrer, un ofiţer SS nazist (deşi, ulterior şi-a negat trecutul) a devenit la un moment dat consultantul lui Dalai Lama. Criminalul de război nazist, Dr.Dr. Bruno Beger, a fost şi el consultant al liderului tibetan.

Dalai Lama, bun prieten cu teroristul Shoko Asahara

Dalai Lama îl laudă pe Shoko Ashara, teroristul nr.1 al Japoniei

Dar, cu cine credeţi că mai e prieten Dalai Lama? Cu nimeni altul decât cu Shoko Asahara, liderul religios al sectei Aum, dar şi terorist de marcă, prin faptul că, în anul 1995, a organizat un atac terorist cu gaz sarin în metroul din Tokyo, omorând astfel 13 oameni. Dalai Lama l-a lăudat pe Shoko Asahara, pentru că i-a donat 1 milion de dolari. Ce nu face omul pentru bani! E în stare să-l laude şi pe Satana!

Dalai Lama, prieten şi cu dictatori!

„Omul păcii” a fost prieten şi cu două figuri monstruoase din istoria contemporană a omenirii: Augusto Pinochet şi Miguel Serano. Augusto Pinochet, dictatorul statului Chile, a fost un protector al naziştilor criminali de război, dar a fost şi condamnat de un tribunal spaniol pentru crime în masă! Miguel Serrano, fost şef al naziştilor din Chile şi cel care îl considera pe Hitler drept „zeu”, îi făcea adesea vizite lui Dalai Lama. Halal prieten mai avea şi liderul spiritual al tibetanilor!

Dalai Lama e un ipocrit!

Şi totuşi cum se face că în multe din discursurile sale, Dalai Lama vorbeşte despre pace şi non-violenţă? Răspunsul e simplu: pentru că acest personaj e un fals şi un ipocrit! Deşi, el în „speech”-urile sale, el promovează pacea, totuşi, acţiunile sale demonstrează contrariul: e consiliat de foşti ofiţeri nazişti, acceptă bani de la terorişti, e prieten cu dictatori, îşi dă acordul pentru ca tibetanii să se înarmeze pentru a lupta împotriva chinezilor. Toate acţiunile sale arată adevărul despre el: faptul că iubeşte violenţa. Şi de aceea, nu-l voi putea considera vreodată vreun lider spiritual autentic.