Da, şi vicepreşedintele american Joe Biden, care a venit în România, este reptilian! Hibirizii oameni-reptilieni, care îşi schimba forma, sunt asemenea unui calculator cu „dual boot”! Iată explicaţia!

8.337 vizualizari

Joe Biden reptilianPrecum se ştie din ştirile prezentate la televizor, vicepreşedintele american Joe Biden se află în vizită în România în zilele acestea. Unii susţin că şi acest Joe Biden ar fi un reptilian care îşi schimbă forma. O fi adevărat sau nu? Acum circa 1 an, Joe Biden a fost surprins într-o ceremonie alături de preşedintele Obama, cum şi-a schimbat ochii care au devenit ciudaţi şi negri (vedeţi în fotografia din stânga articolului). Faţă de privirea sa obişnuită, schimbarea este una şocantă. Aşa că fiţi cu ochii pe Joe Biden în timpul vizitei sale din România… poate veţi observa nişte schimbări ciudate pe chipul său! Unii s-au grăbit să găsească o explicaţie: Joe Biden ar fi avut o problemă la cornee, întrucât poartă lentile de contact. Nu neg şi această explicaţie, dar totuşi…

De fapt, pe site am mai prezentat câteva articole despre personalităţi din politică, precum şi din alte domenii, care sunt bănuite că a fi reptilieni (vezi, de exemplu, articolele acestea: Nr.2 în SUA, secretarul de stat american John Kerry, a fost surprins la televizor într-o ipostază reptiliană! Au început să se dea de gol conducătorii lumii? şi Celebra actriţă Angelina Jolie a fost prinsă încercând să-şi mascheze chipul reptilian! Este Angelina o reptiliancă Illuminati care-şi schimbă forma? Mulţi ridiculizează aceste informaţii, spunând că nu sunt decât nişte simple fantezii. Adică, nu pot exista fiinţe aparent umane care să-şi poată schimba forma! Chiar aşa să fie? Citiţi mai jos următoarele informaţii şi poate că veţi privi cu alţi ochi aceste situaţii.

Jean Fourier, un matematician din secolul al 18-lea, a dezvoltat o modalitate de a transforma orice model într-o formă de undă și invers; acest proces este cunoscut astăzi sub numele de Transformarea Fourier. În anii 1970, doi neurofiziologi, Russell și De Valois, au făcut un experiment cu ajutorul formulelor matematice Fourier de a converti carourile din tabla de șah sub formă de undă. Ei au descoperit că celulele din cortexul vizual al creierului nu au răspuns la modelele originale, ci la formele de undă transformate Fourier. Exact pe acelaşi principiu funcţionează astăzi televizorul. Imaginile nu zboară prin aer, ci televizorul este cel care decodifică undele ce sunt până la urmă văzute pe ecran.

Totul este o hologramă. Creierul nostru, mintea noastră, vede şi simte ceea ce doreşte. Atomii, precum se ştie, nu sunt chiar solizi, însă mintea noastră percepe obiectele (ce sunt alcătuite din atomi) ca fiind corpuri solide. Ştiinţa de astăzi, chiar dacă dispune de cele mai moderne instrumente, nu poate să perceapă decât 5% din întreg Universul; restul de 95% o reprezintă aşa zisa energie întunecată şi materie întunecată.

Ţinând cont de cele spuse mai sus, când multe lucruri din Univers nu pot fi văzute sau înţelese, când totul pare a fi o simplă hologramă, cât de ilogic ar putea fi existenţa unor reptilieni care îşi schimbă forma? A nu se uita că există animale care îşi pot schimba culoarea la voință și care pot supraviețui în adâncul oceanelor, la presiuni și temperaturi care ar ucide un om în câteva secunde!

Dimensiunile din acest Univers ar fi mai adecvate să fie numite canale. Cum un televizor funcționează pe același principii ca şi creierul uman și mintea, la fel avem posibilitatea (ca la televizor) ca să ne schimbăm dimensiunea (canalul), prin apăsarea unui „buton” magic. Ce-i atât de incredibil? Omul este setat pe o anumită frecvenţă, iar fiinţa reptiliană pe altă frecvenţă. Trecerea de la o frecvenţă la alta se face prin acel „buton” magic, la fel cum schimbăm canalele TV cu ajutorul telecomenzii.

Un om pe nume Mirin Dajo a făcut senzaţie pentru o perioadă în Olanda și Elveția, în anii 1940, căci avea capacitatea de a fi lovit cu obiecte solide, cum ar fi cuțite, pumnale și săbii, fără să păţească nimic. S-au făcut chiar şi teste în laborator, pentru a se observa capacitatea de materializare și dematerializare în anumite condiții. Aşadar, ce se întâmpla cu adevărat? Corpul lui Dajo părea să aibă o relație specială cu metalul. De fapt, un cercetător pe nume De Groot a constatat că, uneori, ceva în interiorul corpului lui Dajo părea să se îndoaie pumnalele, transformându-le într-un fel de tirbușoane.

Dajo însuși spunea că simţea că arma nu trecea prin el, ci, mai degrabă, el trecea prin armă. De asemenea, Dajo mai susţinea că mai simţea o diviziune a corpului său; zona prin care trebuia să treacă pumnalul devenea mai uşoară, mai puţin fizică şi, prin urmare, corpul nu se mai accidenta, ca şi cum n-ar fi exista nimic solid care să fie rănit.

În timpul unui test ciudat, Dajo a devenit invizibil fizic și a rămas așa, până când emoțiile sale l-au materializat gol, în mijlocul iernii, pe o plajă, în momentul în care mai multe persoane l-au văzut în totalitate gol, înainte ca Dajo să-şi pună repede hainele pe el. De Groot a ajuns la concluzia că Dojo putea uneori să-li vibreze trupul atât de repede, încât noi, cu ochii liberi nu-l puteam percepe, dar o cameră foto nu putea fi păcălită. Poate că şi acesta este şi principiul pentru care fantomele apar în poze, deşi noi nu le vedem; ele vibrează extrem de repede, încât cu greu pot fi văzute cu ochii trupului fizic.

Corpul nostru este un computer biologic, cu mai multe piese componente, ca cele ale unui PC. ADN-ul este hard-diskul și modemul nostru, creierul este microprocesorul, iar membranele celulare acţionează asemenea unui cip de calculator (aşa cum a descoperit dr. Bruce Lipton în 1992). Schimbarea formei („shapeshifting” cum mai este denumită în limba engleză) ar fi ca un dual boot de calculator, adică pe acelaşi computer avem două sisteme de operare, cum ar fi Linux și Windows. Sau, în cazul fiinţelor, sistemul de operare uman și cel reptilian.

Computerele cu dual boot pot trece rapid de la un sistem de operare la altul. Atunci când trecem la alt sistem de operare (noua realitate sau formă fizică), sistemul de operare precedent (forma fizică anterioară) există, nu a plecat nicăieri; doar şi-a schimbat forma. Aşa şi oamenii-reptilieni care îşi schimbă forma; în mod normal, ei au formă umană, dar, când ajung într-o stare de furie, de excitare sau de frică extremă, revin la forma reptiliană.