Cutremurul mexican din 20 martie 2012 a fost produs de tehnologia HAARP? Cum de-a fost el prezis de un afiş guvernamental?

5.185 vizualizari

Aşa cum bine observa un cititor de-al meu, „predicţia” cutremurului din Mexic de pe 20 martie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/cutremur-puternic-in-mexic-pe-20-martie-2012-am-avut-dreptate-cu-ciclul-de-188-de-zile-al-cutremurelor-puternice/) a luat o întorsătură ciudată. Citez de pe blogul Adepto ‘er Perfectus:

Guvernul statului Chiapas (Mexic) a anunţat o simulare a unui cutremur devastator, de 7,9 grade pe scara Richter, în ziua de 20 martie 2012, la ora 12:00. Incredibil sau nu, la doar 2 minute diferenţă, adică la 12:02, chiar a avut loc un cutremur puternic de 7,4 grade pe scara Richter, în statul vecin, Guerrero. Aşadar, reţineţi încă o dată: exerciţiul de simulare a cutremurului a fost programat cu doar 2 minute înainte de cutremurul propriu-zis!! Incredibilă coincidenţă…

Afişul cutremurului îl puteţi vedea în stânga (i-am făcut eu o traducere din spaniolă):
* Autoritatea Statală pentru Protecţia Civilă
* Mega simulare
* 20 martie 2012
* Scenariu: prezenţa şi efectele unui cutremur de 7,9 grade pe scara Richter
* Participă: Şcolile şi spitalele (publice şi private), întreprinderile şi organismele de stat şi private, precum şi toate autorităţile publice locale.
* Simularea va avea loc începând cu ora 12
* Activităţi înainte de simulare: Informaţi-vă despre rutele de evacuare şi despre punctele de reuniune stabilite de instituţia dvs.
* Activităţi în timpul simulării: La ora 12:00, suspendaţi-vă activităţile şi urmaţi ruta de evacuare până la punctul de reuniune, unde trebuie să rămâneţi până la ora 13:00.
* Activităţi după simulare: Raportaţi participarea, rezultatele şi observaţiile la următoarele numere de telefon
* „Fapte, nu vorbe”
* Guvernul statului Chiapas

Uimitoare predicţie au mexicanii ăştia, nu? Sau o fi un nou cutremur provocat de tehnologia HAARP, aşa cum probabil a fost vorba de cutremurul din Haiti? (vezi articolul: https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-cutremurului-din-haiti-a-fost-el-produs-de-tehnologia-haarp-a-americanilor/). Cu ce scop? De ce? Ce se întâmplă, de fapt?