Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cutremurele puternice din Italia din ultima perioadă ar putea duce la erupţia violentă a vulcanului-monstru Vezuviu! Toată clima globală s-ar putea schimba…

383

vezuviuÎn ultima vreme s-au produs mai multe cutremure puternice în Italia:

“Un seism cu magnitudinea 6,5 s-a produs duminică, 30-10-2016, în aceeaşi regiune unde, pe 24 august 2016, un cutremur cu magnitudinea 6,2 a provocat moartea a 297 de persoane, dintre care 11 români. Din august până duminică s-au înregistrat mii de seisme mici în zonă, inclusiv unul cu magnitudinea 6,1, miercuri, 26-10-2016.

Cel mai recent cutremur nu a provocat decese, dar a fost cel mai puternic înregistrat din 1980 în Italia, una dintre ţările cu cea mai intensă activitate seismică. Gianluca Valensise, seismolog la Institutul Naţional italian de Geofizică şi Vulcanologie, a declarat că există o “legături geodinamică” între seismul din august şi cele care au urmat. Apenii italieni, care încep din regiunea Liguria, în nord-vestul ţării, până în insula Sicilia, din sud, sunt dominaţi de un lanţ de falii, fiecare cu o lungime de 10-20 de kilometri.

„Un cutremur cu magnitudinea 6 sau mai mare generează un stres care este redistribuit de-a lungul faliilor adiacente şi le pot face să se rupă, iar cu acest fenomen ne-am confruntat, probabil, din luna august”, a spus Valensise. „Acest proces poate continua pe termen nedefinit, cu un cutremur mare care slăbeşte o ‘falie-soră’, într-un proces care poate acoperi, în principiu, sute de kilometri”, a adăugat el. Potrivit lui Valensise, Italia s-a confruntat cu o secvenţă seismică în Calabria, în sudul Peninsulei, în 1783. Atunci au avut loc cinci cutremure majore, cu magnitudine 6,5 sau mai mare, în mai puţin de două luni”.

(Sursa: digi24.ro)

P.S. Ca şi conspiraţionist, prima mea idee a fost aceea că aceste cutremure majore din Italia ar fi fost provocate de tehnologia HAARP. N-ar fi exclus, însă trebuie să găsesc şi o argumentaţie serioasă: cine ar avea interesul să producă artificial aceste cutremure în Italia şi ce urmăreşte. Până atunci, am citit mai multe aspecte pe diferite forumuri de conspiraţii şi, ce-i mai important, e faptul că se pare că există o legătură directă între aceste cutremure şi o posibilă erupţie majoră devastatoare a celebrului vulcan Vezuviu din Italia, cel care a ras de pe faţa pământului oraşul Pompeii în urmă cu aproape 2.000 de ani. Se spune că dacă Vezuviu va erupe violent, brusc, pe nepregătite, ar putea ucide direct până la 3 milioane de oameni şi apoi ar putea afecta sute de milioane de oameni de pe suprafaţa globului, ca urmare a fumului şi cenuşei vulcanului ce ar influenţa direct clima pe Terra.

 

Orgoni Crystal