Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cutremur la Washington! Preşedintele Obama îl zboară pe şeful Pentagonului, Chuck Hagel. Ministrul american a făcut o singură greşeală: a vorbit despre „noua ordine mondială” care controlează totul!

  •  
  •  
  •  
  •  

noua ordine mondiala Chuck HagelSite-ul capital.ro anunţă demisia secretarului Apărării al SUA, Chuck Hagel, o persoană extrem de influentă în guvernul de la Washington. Citez din ştire:

Secretarul american al Apărării Chuck Hagel părăsește administrația de la Washington, informează publicația The New York Times. Preşedintele Barack Obama i-a acceptat demisia. Chuck Hagel a plecat din funcție sub presiune, fiind prima victimă din Cabinetul de la Washington a prăbușirii majorităţii Democrate din Senat. În vârstă de 68 de ani, fost veteran al războiului din Vietnam, secretarul Apărării Chuck Hagel a fost numit în funcție în 2013. Hagel va părăsi administrația de la Washington din cauza diferendurilor legate de strategia care trebuie adoptată împotriva grupării Statul Islamic.

Era clar că Chuck Hagel nu avea prea mult de stat în administraţia Obama. De ce? Pentru că el a fost unul dintre puţinii demnitari aflaţi în funcţie care a vorbit despre cum „noua ordine mondială” se instalează în guvernul american, această structură ocultă neputând fi controlată de politicieni. Iar afirmaţia aceasta n-o găsiţi pe vreun forum de conspiraţii, ci chiar într-un cotidian ce face parte din mass-media oficială, The Washington Post. Articolul este din 27 ianuarie 2013 şi iată ce scrie acolo:

Când s-a întâlnit prima dată cu Obama, se spune că Hagel i-ar fi spus preşedintelui american: „Ne aflăm într-un timp în care există noua ordine mondială. Noi n-o putem controla. Trebuie să puneţi la îndoială orice, orice vă spun ei. Trebuie să vă întrebaţi care este rolul nostru, pentru ce folosim armata.”

Eu am spus de mai multe ori că nu toată lumea, nu toţi politicienii şi nu toţi oficialii sunt vânduţi Ocultei Mondiale, noii ordini mondiale. Există şi politicieni mai decenţi şi oameni cu caracter în instituţiile guvernamentale. Însă asemenea oameni se observă că nu rezistă prea mult, mai ales când fac greşeala să vorbească de „noua ordine mondială” pe care politicienii aleşi n-o pot controla.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu