Cu 10 secunde înaintea cutremurului din 1977, o „bulă luminoasă” gigantică a fost observată de mai mulţi militari! Dovada că în ’77, Ceauşescu a experimentat bomba nucleară sau că am fost atacaţi cu HAARP de către americani!?

16.097 vizualizari

ciuperca nuclearaAm primit un email foarte interesant de la un cititor, căruia îi mulţumesc şi pe această cale. Bineînţeles că am să păstrez confidenţialitatea cititorului. Dar iată ce conţine emailul:

Lovendal, îmi place blogul tău şi de aceea îţi dau un subiect (…) Toată promoţia Şcolii de Miliţie din Câmpina era la apelul de seară, adunaţi pe platou, lângă steag, pentru intrarea la cină. Sergenţii de serviciu pe companii îşi dădeau listele de prezenţa către comandanţi şi asigurau intrarea în sala de mese.

Deodată, unul din sergenţi a strigat: „Bombă maaaah!” … Ne-am uitat înspre Caraiman (…) şi-am văzut o mare bulă luminoasă ce acoperea cerul în acea direcţie; era precum ciuperca bombei nucleare, dar era ca un flash prelungit de blitz. A durat vreo 10 secunde… apoi a început să se zguduie pământul… Peste 2 ore a sunat alarma generală şi ne-am îmbarcat să mergem la Bucureşti să scoatem oamenii din dărâmături… tocmai avusese loc cutremurul din 77′.  Peste o săptămână am fost chemaţi, unul câte unul şi ni s-a cerut să uităm de bula luminoasă. Erau alte vremuri, normal că am uitat.

P.S. Extrem de interesant emailul (dacă cititorul mi-a descris realitatea) şi să vă spun de ce. Există ipoteza că cutremurul din 1977 a fost produs artificial de către Ceauşescu, care a dorit să testeze în subteran prima bombă atomică românească. Acum, emailul acesta pare să confirme ipoteza, numai că e posibil că testarea bombii n-ar fi avut loc doar în subteran, ci şi la suprafaţă, de s-a observat ciuperca „bombei nucleare”.

Pe de altă parte, nu exclud nici ipoteza ca acel cutremur devastator din 1977 să fi fost precedat de o lumină puternică, fenomen care se pare că ar fi unul natural, aşa cum putem citi şi de pe Wikipedia:

Cercetările cu privire la luminile ce apar în preajma cutremurelor se află în curs de desfășurare; ca atare, s-au propus mai multe ipoteze. Cea mai recentă sugerează că generarea luminilor de cutremur implică ionizarea oxigenului la anionii de oxigen, prin ruperea legăturilor peroxidice în anumite tipuri de roci, prin frecarea extrem de puternică înainte și în timpul unui cutremur. Dupa ionizare, ionii scapă prin fisurile rocilor. Odată ce aceştia ajung în atmosferă, aceste elemente pot ioniza perne de aer, formând plasma care emite lumină. Experimentele de laborator au confirmat că unele pietre pot ioniza oxigenul, atunci când ele sunt supuse unor niveluri ridicate de stres.

De asemenea, există şi a treia ipoteză ca acel cutremur din 1977 să fi fost produs de o tehnologie HAARP, folosită de Armata Americană. HAARP-ul poate produce şi el lumină pe cer, sub forma aurorelor. Să fi apărut această lumină pe cer înainte şi imediat după cutremur, drept dovadă pentru utilizarea HAARP-ului în producerea cutremurului din 4 martie 1977? Au vrut americanii să-i dea un avertisment lui Ceauşescu în 1977? Americanii s-au supărat pe Ceauşescu în 1978, pentru că dictatorul român n-a vrut să contribuie la distrugerea comunismului din ţările Europei de Est. Anii 1977 şi 1978 sunt consecutivi, aşa că nu ar fi exclusă ultima ipoteză!