Crestone, „Vaticanul” Noii Ordini Mondiale. Aici se află mişcarea ecologistă radicală, sub patronajul lui Lucifer, căci se închină zeiţei naturii, Gaia, ca lui Dumnezeu…

3.506 vizualizari

GAIACrestone este un fel de „Vatican” al curentului New Age, o zonă aflată în Colorado (SUA), unde se mai pot găsi un templu hindus, un centru zen, o mănăstire carmelită precum şi câteva centre tibetane. Mulţi americani se îndreaptă acolo crezând că e un „loc sacru” unde îşi pot găsi liniştea spirituală.

Ceea ce puţini ştiu îl reprezintă faptul că acest Crestone a devenit faimos după ce miliardarul Maurice Strong a construit aici, la Baca Grande, un mare aşezământ New Age. Multe din elitele mondiale vin la Crestone, inclusiv adepţii religiilor orientale. O foarte cunoscută actriţă a construit aici un centru de chanelling… Dar Maurice Strong este subsecretarul Naţiunilor Unite pentru UNCED (Conferinţa Naţiunilor Unite privind Mediul şi Dezvoltarea). Acest miliardar este un radical adept New Age, dar şi un radical ecologist. Însă unii dintre aceşti ecologişti radicali îmbrăţişează o formă religioasă de panteism denumită paganism, în care natura este considerată a fi Dumnezeu. Dar, aceasta nu reprezintă altceva decât o revitalizare a practicilor oculte şi a misterelor religioase babiloniene. De fapt, întreaga religie New Age reprezintă un amestec diabolic de misticism, panteism, animism, ateism, comunist, socialism, ocultism luciferic, budism, zen, hinduism şi taoism.

Revenind la Maurice Strong… acesta este un lider radical al ecologiştilor care vor stoparea totală a tehnologiei şi a industrializării moderne şi „întoarcerea la natură”. Ecologiştii radicali consideră că omul este un cancer pentru Pământ şi vor reducerea populaţiei globului la maxim 500 de milioane de oameni, care să fie aşezaţi în anumite habitaturi, restul Terrei trebuind să fie lăsat „virgin”. Curios e faptul că agenda ecologiştilor radicali se aseamănă al naibii de bine cu agenda Ocultei Mondiale, căci şi ea doreşte reducerea populaţiei la 500 de milioane de oameni (vezi acest articol: Pe 31 octombrie 2011, populaţia Terrei atinge 7 miliarde. Elita globală doreşte reducerea la 500 de milioane…)

De fapt miliardarul canadian Maurice Strong şi prietenii săi se află în spatele noii religii New Age cunoscute ca Gaia, care înseamnă adorarea naturii. Strong consideră că Crestone/Baca Grande este „Vaticanul” noii ordini mondiale.

Maurice Strong mai este şi directorul Templului Înţelegerii din New York City, acolo unde au loc adevărate ritualuri păgâne, ca de exemplu escortarea oilor la altar pentru a fi binecuvântate. Verdele este culoarea simbolică a templului, verdele fiind în acelaşi timp culoarea noii spiritualităţi păgâne, ce îmbracă forma de „mişcare ecologistă”. Dar, totul se află sub patronajul lui Lucifer, primul liber gânditor şi eliberator al lumii, cel care se poate prezenta sub mai multe forme (inclusiv sub forma zeiţei Pământului, Gaia), doar pentru a înşela omenirea şi a o abate în a-L venera pe adevăratul Creator, Domnul Dumnezeu.