Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Craniul de la Broken Hill, craniul cu o vechime de 1 milion de ani, străpuns de un glonte

89

craniul de la Broken HillLa marele muzeu londonez “British Museum” a fost primit în anul 1921 un craniu de hominid, care a fost găsit în Rodezia (actualul stat african Zambia), împreună cu alte fosile umane; acestea au fost descoperite cu ocazia decopertărilor executate la o mină pentru extragerea minereului de zinc. După locul unde a fost găsită. într-o primă instanţă principala piesă a fost “botezată” cu numele de “craniul de la Broken Hill” sau “craniul Kabwe”; studiat pe îndelete de paleontologi, aceştia l-au introdus ulterior în clasificarea specifică sub denumirea de “omul din Rodezia” şi chiar de “neanderthal-ul african”.

Dar spre tulburarea cercetătorilor de specialitate, craniul prezenta pe oasele parietale, două mici găuri rotunde, diametral opuse, situate la acelaşi nivel; era evident faptul că “ceva” a străbătut craniul fiinţei respective, intrând pe o parte şi ieşind pe cealaltă parte. Dar acest “ceva” a avut un diametru mic şi o viteză foarte mare, nefiind antrenate aşchii din oasele laterale; nu putea fi vorba deci de o săgeată. Ce armă, sau ce proiectil a putut fi oare?

Cu ani în urmă, profesorul Mair din Berlin cât şi unii cercetători neconformişti şi-au exprimat o opinie şocantă: oasele craniului au fost străbătute de un glonte! Dar din studierea craniului, vârsta stabilită de paleontologi pentru fiinţa respectivă a fost de ordinul a 1 milion de ani! Cine putea să dispună însă acum un milion de ani în urmă de arme moderne, aici, pe Pământ? O interpretare mai recentă, poate mai puţin autorizată, a atribuit găurile respective unei arme de tip laser, imaginând un gest de” apărare a unui vizitator extraterestru, care poate că a fost surprins şi atacat de acel “animal” de pe o planetă sălbatică…

Orgoni Crystal