Site de secrete, stiinta si metafizica

Corporaţia de cercetare spaţială şi ştiinţifică avertizează: “Ameninţare crescută de cutremure şi erupţii vulcanice majore în SUA şi în întreaga lume între 2015 şi 2030”! Cauza: Soarele devine din ce în ce mai slab!

0 26

cutremur eruptie vulcanicaJohn L. Casey, preşedintele lui Space and Science Research Corporation (în traducere în limba română, “Corporaţia de cercetare spaţială şi ştiinţifică”) trimite pe 5 iunie 2015 o scrisoare Agenţiei Americane pentru Situaţii de Urgenţă (FEMA – Federal Emergency Management Agency) cu următorul subiect: “Ameninţare crescută de cutremure şi erupţii vulcanice majore în Statele Unite”. Scisoarea integrală poate fi găsită AICI. Citez din ea:

Cercetarea noastră (…) arată că probabilitatea pentru cutremure sau erupţii vulcanice catastrofice în Statele Unite a crescut în mod semnificativ. Credem că Statele Unite şi întreaga lume au intrat acum în cea mai periculoasă perioadă de cutremure şi erupţii vulcanice catastrofale din ultimii 200 de ani. De fapt, un trend crescător de cutremure şi erupţii puternice se manifestă global.

Acest nou nivel de ameninţare pe care noi îl transmitem este legat de reducerea dramatică a intensităţii energetice a Soarelui. Aceste evenimente, scoase în evidenţă prin numărul de pete solare, poartă numele de “minimuri solare” sau “hibernări solare”. Analiza schimbărilor climatice din trecut au arătat de asemenea că aceste schimbări în Soare au mai avut loc, Pământul intrând într-o perioadă lungă de climat rece (…) Cercetarea noastră anterioară a indicat faptul că următoarea hibernare solară este acum confirmată de către NASA (…) Această perioadă se întinde între anul acesta şi începutul anilor 2030, atunci când următoarea hibernare solară va atinge maximul.

P.S. Despre activitatea ciudată a Soarelui, am scris şi eu mai multe articole în trecut (amintesc, de exemplu, articolul acesta din 2013: NASA remarcă uluită că Soarele se comportă anormal în ultima perioadă! Este în pericol şi Pământul?). Atunci, spuneam următoarele: “Oamenii de ştiinţă spun că activitatea solară este mai ciudată decât acum un secol sau mai mult, Soarele producând abia jumătate din numărul de pete solare așteptate”, iar un oficial NASA remarca faptul că “activitatea Soarelui este cea mai slabă din ultimii 200 de ani.”

Scrisoarea adresată FEMA priveşte vulcanii şi cutremurele din SUA, pentru că FEMA e o agenţie americană, nu una globală, dar din scrisoare rezultă că aceste evenimente catastrofice naturale se pot produce în întreaga lume, nu doar în SUA. Interesant e faptul că şi România s-a confruntat în ultima perioadă cu o mulţime de mici cutremure, dar şi cu ameninţarea erupţiei unui vulcan stins demult (vedeţi articolul meu recent – Se trezeşte la viaţă vulcanul de sub Lacul Sf.Ana din România, după mai bine de 30.000 de ani? Se pare că da! Şi alţi mari vulcani din lume se trezesc la viaţă! Ce se întâmplă!?).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie