Conspiraţia site-ului misterios distant-perception.com! Aici găsiţi imagini şi simboluri Illuminati şi satanice… iar totul are legătură cu Pentagonul, cu serviciile secrete din SUA şi cu o companie rusească!

10.430 vizualizari

distant perceptionCercetătoarea în domeniul conspiraţiilor Susan Duclos a găsit un site foarte misterios, care are conexiuni atât cu Rusia, dar şi cu Departamentul Apărării al Statelor Unite, ceea ce face să te întrebi ce naiba se întâmplă. Site-ul este acesta: www.distant-perception.com/. Susan Duclos spune că pe site se găseşte o numerotare inversă şi ar mai fi 29 de zile până când această numerotare expiră… aşadar 1 februarie 2015 e data limită. Eu însă nu văd această numerotare acum… e posibil ca site-ul să se fi schimbat puţin între timp.

În orice caz, tot site-ul este pe fundal negru, pe care se distinge figura unui extraterestru din celebrul film „Avatar”. Dacă se face click pe buzele extraterestrului, apare mesajul „Enter password to view this page”, adică „Introduceţi parola pentru a vizualiza această pagină”, ceea ce înseamnă că site-ul este cifrat pentru a fi vizualizat doar de către unii. Dar, nu vă necăjiţi… parola poate fi aflată, ea fiind inscripţionată pe fundal într-un text ascuns, folosindu-se cifrul „caesar”.

Aşadar, să vă spun parola… aceasta este „thebeginning”. După ce o introduceţi, o să vă apară o serie de imagini ezoterice, sataniste, plină de simboluri Illuminati. Mai întâi, apare o bufniţă…

site Illuminati 1

Dacă faceţi click pe ochiul Illuminati din centru, va apare o piramidă cu ochiul Illuminati.

site Illuminati 2

Faceţi click din nou pe ochi, şi imaginea se măreşte astfel:

site Illuminati 3

Apoi, se iveşte cuvântul „soul”, adică „suflet”:

site Illuminati 4

Şi, imediat, ce credeţi că se iveşte? Capul lui Baphomet, adică Satana în limbaj teologic!

site Illuminati 5

De faceţi click pe capul lui Baphomet, trebuie să introduceţi o nouă parolă, care poate fi obţinută la fel ca prima parolă. Aceasta este: „baphometparty”. Însă lucrurile devin şi mai bizare… pentru că imediat ne apare un fel de ecuaţie matematică, aşa cum puteţi vedea în imaginea de mai jos:

site Illuminati 6

Bun… de-acum înainte, vă las pe voi să mergeţi mai departe pe site-ul misterios, dacă sunteţi curioşi şi vedeţi până unde se poate ajunge. Următoarea parolă pentru a trece mai departe va fi: z6k4p7y9f1r0. La un moment dat, vă mai cere o parolă, însă această nu o ştiu. Însă site-ul misterios ne avertizează: „Doar puţini vor trece”.

Dar, oare ce-o fi? Unii spun că site-ul misterios va face reclamă la un nou film Avatar 2, după succesul enorm din 2009. Însă ce-i curios e faptul că domeniul www.distant-perception.com a fost înregistrat prin intermediul firmei „REGTIME LTD”, o companie ce-şi are sediul în Samara (Rusia), conform site-ului www.information.aero.

Dar, informaţiile devin şi mai ciudate când aflăm cine este proprietarul de fapt al domeniului www.distant-perception.com: compania americană Legato LLC, care conform site-ului propriu, legatocorp.com, oferă servicii de securitate cibernetică pentru agenţiile de informaţii. Într-un cuvânt, lucrează cu serviciile de securitate! Chiar corporaţia recunoaşte pe pagina ei că timp de 50 de ani colaborează cu Departamentul Apărării al Statelor Unite.

Aşadar, o agenţie guvernamentală americană sau chiar un serviciu secret american se află în spatele acestui site misterios, www.distant-perception.com, prin intermediul unei companii americane. Dar, înregistrarea domeniului s-a făcut cu ajutorul unei firme din Rusia, când putea foarte bine să se apeleze la un registrant american, cum este godaddy.com. Foarte ciudat! Şi simbolurile Illuminati şi sataniste de pe acest site sunt foarte bizare. Habar n-am care este scopul lor. Dar, un lucru e clar: ceva nu-mi miroase bine aici…