Conspiraţia satanică din spatele campaniei publicitare Samsung privind „oamenii misterioşi”! Numărul malefic 11 şi simbolurile oculte ale Soarelui negru, semilunii şi literei „V”

6.394 vizualizari

Samsung satanisti oameni misteriosiRevenim la „subiectul zilei” din perioada aceasta, adică prezenţa „oamenilor misterioşi” pe mai multe stadioane ale lumii, totul făcând parte dintr-o campanie publicitară marca „Samsung” (vezi articolul acesta: Misterul “oamenilor misterioşi”, îmbrăcaţi în haine negre cu simboluri oculte, începe să fie dezlegat. De ce marea companie Samsung se foloseşte de subiectul “invaziei extratereştrilor” pentru a-şi promova produsele?) Dincolo de campania de marketing, poate că ar trebui să punem accent pe simbolismul acestei campanii.

Numărul satanist 11 şi legătura sa cu fotbalul

În primul rând, se observă că „oamenii misterioşi” de pe stadioane sunt 11, un număr cu profunde semnificaţii oculte şi sataniste. O să-mi spuneţi că cei 11 reprezintă numărul de jucători dintr-o echipă de fotbal. Ei bine, dragii mei, demult vroiam să ating acest subiect sensibil.

În Evul Mediu, exista un joc de fotbal rudimentar, strămoşul fotbalului de astăzi; numărul de jucători era variabil, de la 15 până la 27 de fotbalişti pe echipă. Totul până în 1870, când, conform regulamentului jocului de fotbal, s-a decis că numărul de jucători al unei echipe să fie de 11. De ce exact 11 şi nu 10 sau 12, de exemplu? Nu există un răspuns clar şi aflăm acest lucru dintr-un articol interesant de pe enfocamp.com: „În 1870 s-a decis ca numărul de jucători de fotbal să fie de 11. Nu se cunoaşte exact motivul pentru care s-a decis acest număr; se crede doar că, după mai multe încercări şi teste, s-a ajuns la concluzia că 20 de jucători de câmp (10 x 2 echipe) sunt suficienţi pentru a acoperi un gazon de fotbal, la care se adaugă încă 2 portari”.

Aşadar, motivul real al numărului de 11 jucători dintr-o echipă de fotbal nu se cunoaşte. Eu însă pot bănui ce se ascunde în spatele său: e vorba aici de numerologie şi simbolism, aspecte la care Oculta Mondială ţine extrem de mult. Acelaşi lucru îl spuneam şi în articolul acesta „Ducesa Kate a născut un moştenitor al Coroanei Britanice în ziua de 22, un număr malefic al ocultiştilor satanişti! Încă o dovadă că suntem conduşi de o Ocultă Mondială luciferică…„: „Pentru cei din Oculta Mondială, simbolurile sunt cele mai importante lucruri din această lume. Pentru ei, simbolurile oculte pe care le folosesc sunt sacre, şi asta pentru că se crede că ele au o putere interioară extraordinară, pe care noi, oamenii obişnuiţi n-o prea înţelegem. În cadrul simbolurilor oculte, numerologia ocultă ocupă un loc extrem de important pentru aceleaşi forţe din umbră care ne conduc planeta.” 

Cum în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, mişcările oculte şi sataniste erau în mare dezvoltare (amintim aici câţiva ocultişti celebri din jurul anului 1870: Helena Blavatsky, creatoarea teosofiei, Allan Kardec, inventatorul spiritismului sau Eliphas Levi, prinţul magiei), nu ar fi exclus ca simbolismul ocult să fi ajuns şi în sport, cunoscându-se popularitatea sa în rândul oamenilor obişnuiţi. Astfel, nu ar fi imposibil (repet: aceasta este doar o IPOTEZĂ PERSONALĂ, pe care n-o veţi găsi discutată nicăieri) ca numărul 11 jucători din jocul de fotbal să fi fost ales tocmai ca urmare a semnificaţiilor oculte ale numărului 11.

Acest număr este cel mai important pentru satanistul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă (citeşte şi articolul acesta: Magicianul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă). Iată ce spunea Crowley despre numărul 11: „Este numărul cu reputaţia cea mai malefică în rândul oamenilor. Cabaliştii subliniau contrastul dintre perfecţiunea numărului 10 cu numărul 11, care reprezintă esenţa păcatului şi imperfecţiunii. 11 este simbolul distrugerii, violenţei, înfrângerii şi morţii.”

Sunt sigur că unii o să comenteze: „Asta e o prostie! Cum poate un număr ca 11 să ne conducă spre distrugere sau violenţă?” Desigur, studii ştiinţifice nu s-au făcut, iar totul e doar la nivelul de speculaţii la nivel ocult. Însă, iată câteva lucruri ezoterice interesante despre numere: ele reprezintă frecvenţe vibraţionale; fiecare frecvenţă rezonează cu un anumit număr, la fel cum frecvenţele rezonează şi cu sunetele şi culorile. Unele frecvenţe, reprezentate de sunete culori şi sunete, sunt extrem de puternice. Ca şi numerele, şi simbolurile reprezintă frecvenţe şi pot afecta subconştientul nostru, fără să ne dăm seama ce se întâmplă. Din acest motiv, anumite simboluri şi numere sunt văzute în societăţile secrete sau în logo-urile marilor companii.

De asemenea, sunt sigur că unii o să comenteze ceva de genul: „Lovendal, eşti prost! De-acum vrei să spui că fotbalul e satanic, doar pentru că fiecare echipă joacă cu 11 jucători?” Nu, n-am spus nicăieri că fotbalul e un joc satanic. Vreau doar să atrag atenţia asupra unei posibile semnificaţii oculte a numărului 11 prezent în jocul de fotbal. Iar cine l-a stabilit în 1870 s-a gândit probabil la aceste semnificaţii oculte… pentru că nu înţeleg de ce nu s-a păstrat numărul de 10 (care ar fi fost simplu şi rotund).

Simbolismul Soarelui negru

Revenind la „oamenii misterioşi” de la începutul articolului, se observă că aceştia poartă pe mantiile lor un simbol misterios ce seamănă cu o minge de fotbal. Am văzut însă câteva videoclipuri pe YouTube care spun altceva: aşa zisa minge de fotbal de pe mantiile oamenilor misterioşi face referire, de fapt, la simbolul „Soarelui negru”, care a fost folosit de ezoterismul misticist german şi nazist. „Soarele negru” are mai multe semnificaţii fizice sau spirituale: reprezintă o „gaură neagră” din centrul galaxiei Căii Lactee, Soarele din interiorul Pământului sau „steaua geamănă” a Soarelui nostru.

Oricare ar fi semnificaţia, se pare că acesta îşi are originea în misticul „Soare Central” din filozofia ocultistei Madame Blavatsky, şi a fost folosit ca simbol al societăţii oculte Vril, care a înflorit în prima jumătate a sec.XX în Germania.

Site-ul spiritualwarfare666 introduce „Soarele negru” în rândul simbolurilor satanice.

Soare negru - oameni misteriosi

Iată apar şi 4 semilune în simbolul „oamenilor misterioşi”. Dar semiluna e simbolul Fiului Diavolului…

Deşi la prima vedere cele două simboluri sunt diferite, totuşi, la o privire mai atentă putem observa asemănarea dintre ele: ambele au trei cercuri circumscrise, precum şi un constrast incredibil dintre alb şi negru. În acelaşi timp, se mai observă că în simbolul „oamenilor misterioşi” au mai fost adăugate patru semilune (câte una pe fiecare parte a celor trei cercuri). Deşi semiluna este un simbol islamic, puţin cunosc originea acestuia. Semiluna e un vechi simbol sumerian, reprezentându-l pe Nanna sau Dnanna; însă acest zeu, Nanna, este fiul lui Enlil şi al lui Ninlil. Enlil mai este cunoscut şi sub numele de Shaitan sau Satana, Diavolul, iar Ninlil este Lilith sau „prima Evă”. Aşadar, semiluna este simbolul fiului Satanei. Vă mai aduceţi aminte de articolul acesta (Adevărata istorie biblică: Cain nu a fost fiul lui Adam, ci fiul diavolului (al îngerului căzut Samael), după ce acesta a sedus-o pe Eva!) în care discutam despre ipoteza ca fiul Diavolului şi al Evei să fi fost Cain, conform Bibliei? E posibil ca Nanna din mitologia sumeriană să fi fost acelaşi personaj Cain din Biblie.

V-ul oamenilor misterioşi… un alt simbol satanic?

Şi încă ceva! „Oamenii misterioşi” au şi un extrem de interesant „V” în frunte (toţi 11). Ce semnifică acest V? Este cumva simbolul victoriei (două degete de la mână ridicate în sus), pe care l-a adoptat prim-ministrul britanic Churchill în cel de-al doilea război mondial? Eu nu cred aşa ceva. Mai degrabă cred că e vorba de un alt simbol al Satanei, cele două degete ridicate în sus reprezentând coarnele Diavolului.

V oameni misteriosi

Aşadar, am identificat cel puţin patru elemente satanice în campania publicitară Samsung privind „oamenii misterioşi”: numărul 11, simbolul Soarelui negru, simbolul semilunii şi simbolul satanic al literei „V”. Desigur, mulţi vor spune în continuare că toate aceste lucruri nu reprezintă decât simple coincidenţe…însă eu cred în continuare că totul e o conspiraţie satanică.