Conspiraţia masonică a lui NASA: programul de aselenizare Apollo, o odă organizaţiei sataniste Illuminati

9.002 vizualizari

Pentru a face credibilă călătoria interstelară, a fost creată NASA, agenţia spaţială nord-americană. Programul american Apollo s-a bazat pe ideea că omul ar putea călători şi păşi pe Lună. Dar, totul n-a fost decât o farsă (https://www.lovendal.ro/wp52/40-de-ani-de-la-marea-farsa-a-aselenizarii-omul-n-a-fost-niciodata-pe-luna/), fiecare misiune Apollo fiind filmată în locuri secrete din deşertul Nevada, cu ajutorul studiourilor Disney.

NASA şi simbologia Illuminati

Ceea ce am afirmat până acum poate că n-a fost un şoc, căci mulţi dintre voi cunoşteau acest lucru. Ceea ce vă poate şoca e faptul că toate numele, misiunile, locurile de aselenizare şi evenimentele din programul spaţial Apollo au ecou în metaforele oculte, ritualurile şi simbologia religiei secrete ale Illuminati. De exemplu, explozia falsă a tancului de oxigen de pe nava Apollo 13, ce a avut loc la 13:13 pe 13 aprilie 1970 nu a fost altceva decât o simbologie Illuminati: ceremonia de iniţiere ce implică moartea (explozia), plasarea în sicriu (perioada de nesiguranţă privind supravieţuirea), comuniunea cu lumea spirituală şi împărtăşirea cunoştinţelor ezoterice cu discipolul Illuminati (orbitarea şi observarea Lunii fără contact fizic), renaşterea iniţiatului (soluţia problemei şi reparaţiile), renaşterea (navei Apollo) prin puterea labelor de leu (recuperarea navei Apollo 13). 13 este numărul naşterii şi renaşterii, a morţii şi reîncarnării, a tranziţiei de la vechi la nou.

Programul Apollo: programul Antihrist?

Ca să nu mai zic de numele programului american de exploatare a Lunii: Apollo. Într-un articol scris în 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/apollo-regele-fiilor-lui-dumnezeu-nephilim-este-antihristul-din-apocalipsa/) arătam cum Apollo e legat de Antihrist:

În Apocalipsa lui Ioan 9:1, se vorbeşte despre o „stea” (o metaforă uzuală pentru „înger”) care coboară din ceruri cu o cheie către această Fântănă a Adâncului: „Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.” Totodată ni se mai spune că, odată deschisă Fântâna Adâncului, vor fi eliberate pe pământ nişte „lăcuste” cu înfăţişare de oameni, iar conducătorul lor va fi „Abaddon” (în ebraică) sau „Apollion” (în greacă) ceea ce înseamnă „Distrugătorul”: „Şi a deschis fântâna adâncului (…) Şi din fum au ieşit lăcuste pe pământ” (Apocalipsa 9:2-3); „Iar înfăţişarea lăcustelor era asemenea unor cai pregătiţi de război. Pe capete aveau cununi ca de aur, şi feţele lor erau ca nişte feţe de oameni” (Apocalipsa 9:7); „Şi au ca împărat al lor pe îngerul adâncului, al cărui nume, în evreieşte, este Abaddon, iar în elineşte are numele Apollion” (Apocalipsa 9:11).

Abbadon sau Apollion nu este nimeni altcineva decât Fiara sau Antihristul, cel care a domnit pe Pământ înaintea potopului lui Noe, împreună cu îngerii săi căzuţi, adică cu „fiii lui Dumnezeu” sau „Nephilim”. Dar Apollion se pronunţă în limba greacă şi Apollo. Vi-l mai amintiţi pe zeul Apollo? El face parte din lista zeilor greci şi romani, împreună cu Marte, Pluto, Mercur, Zeus, Jupiter etc. Aşadar, Apollo este numele Antihristului pe care Sfânta Scriptură ni-l furnizează şi el este încarcerat în prezent în Fântâna Adâncului. Antihristul n-a fost nici Napoleon, nici Saddam Hussein, nici bin Laden, iar acest adevăr se află de vreo 2.000 de ani în faţa noastră, dar foarte puţini au reuşit să-l vadă.

Omul nu poate ajunge pe Lună din cauza centurii van Allen

Programul Apollo a fost întrerupt la începutul anilor 70 de către NASA pentru că şi-au dat seama că farsa nu putea continua la nesfârşit fără a fi descoperiţi. Iar motivul pentru care omul nu putea ajunge pe Lună şi pe care l-am mai prezentat şi pe acest site e simplu: niciun om nu se poate înălţa mai mult de 400-500 de kilometri deasupra Pământului, din cauza radiaţiei mortale produsă de centura van Allen. Iar acest lucru o recunoaşte, fără să vrea, chiar şi NASA, asa cum spuneam în articolul acesta de pe 31 martie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-omenirea-nu-se-poate-aventura-in-spatiu-datorita-centurii-van-allen-cum-dracu-am-ajuns-atunci-pe-luna/):

În 1998, nava Space Shuttle a zburat până la o altitudine de 500 de kilometri, una dintre cele mai înalte altitudini atinse vreodată, cu 1.000 de kilometri sub zona în care începe centura de radiaţii van Allen. Dar radiaţiile au fost atât de severe, încât astronauţii au văzut flash-uri de lumină, chiar având ochii închişi, pe care le-au descris ca fiind stele căzătoare. Aşa de puternice erau radiaţiile, încât acestea au penetrat învelişul navei, apoi învelişul protector al costumelor lor, trecând prin craniul lor şi ajungând până la retina lor închisă (…) Într-un interviu acordat de şeful NASA, Dan Godlin, în 1994, jurnalistei de televiziune Sheena McDonald, acesta a recunoscut faptul că omenirea nu se poate aventura în spaţiu mai mult de 400 de kilometri, până nu se va găsi o modalitate de a traversa centura de radiaţii mortale van Allen. Săracul şef NASA uitase că în urmă cu vreo 25 de ani, Agenţia Spaţială Americană trimisese deja 27 astronauţi, dincolo de această centură, până pe Lună (aflată la circa 400.000 de kilometri distanţă).

Şi Uniunea Sovietică a planificat o misiune cu echipaj uman către Lună. Dar ei au renunţat pentru că astronauţii lor au fost aproape de a fi pur şi simplu prăjiţi de radiaţia extremă din spaţiu de lângă centura Van Allen. Dacă omul nu poate supravieţui radiaţiie extreme din centura van Allen, cum ar fi putut trimite americanii oameni pe Lună? URSS a anulat programul „omul pe Lună”, dându-şi seama că acest lucru e imposibil cu tehnologia actuală.

Şi nu e doar vorba de radiaţia imensă care se găseşte în centura Van Allen; vorbim aici şi de radiaţiile solare, cosmice, flăcările solare şi alte probleme care ar împiedica orice organism viu să supravieţuiască, doar având la dispoziţie tehnologia noastră actuală.

Activitatea solară din zilele şi orele programului Apollo e secretă…

De-a lungul timpului s-a încercat să se obţină date privind activitatea solară şi radiaţiile solare din timpul misiunilor lunare Apollo. Se pot găsi toate datele din orice zi sau an, cu EXCEPŢIA orelor şi zilelor în care au avut loc aselenizările. Iar aceste date nu sunt disponibile dintr-un motiv foarte simplu: ar fi demonstrat că dacă astronauţii s-ar fi aflat într-adevăr pe Lună, ei s-ar fi copt de-a binelea, s-ar fi întors morţi pe Pământ.

NASA e plină de francmasoni

Kleinknect, şeful de operaţiuni NASA al programului spaţial Apollo, este acum francmason de gradul 33. Toţi dintre primii astronauţi au fost de la bun început francmasoni. Există chiar o fotografie în Washington DC, când „primul om de pe Lună”, Neil Armstrong, apare într-un costum spaţial, purtând un şorţ masonic. Sau, Buzz Aldrin, un alt astronaut care ar fi fost pe Lună, este membru al lojii masonice Clear Lake Lodge din Texas. De altfel, se pare că toţi oficialii NASA sunt membri ai francmasoneriei, ai organizaţiei Illuminati sau sunt marxişti. Aşadar, există o legătură între Illuminati, satanism şi NASA?