Conspiraţia depozitului apocaliptic de seminţe de la Svalbard, în apropiere de Oceanul Arctic. De ce au investit acolo Bill Gates şi Rockefeller sume uriaşe? Se pregătesc de o catastrofă a omenirii?

7.830 vizualizari

depozit de seminteMulte lucruri rele se pot spune despre Bill Gates, dar nu că ar fi lipsit de inteligenţă. Programator încă de la vârsta de 14 ani, el fondează la 20 de ani compania Microsoft, atunci când încă era student la Harvard. În 1995, el era deja declarat ca fiind cel mai bogat om din lume. Oameni ca el ar trebui să se gândească la o retragere, pe o insulă liniștită din Pacific, dar Bill Gates a decis să-şi dedice toată energia sa Fundaţiei Bill si Melinda Gates, ce dispune de un fond impresionant, de 34,6 de miliarde de dolari. Prietenul şi partenerul său de afaceri, Warren Buffett, îi oferă lui Gates, în 2006, acţiuni în valoare de 30 de miliarde de dolari, care să se adauge patrimoniului fundaţiei.

Ce face Bill Gates cu o asemenea avere impresionantă? În ce proiecte a decis el să investească? În proiecte extrem de controversate, ca de exemplu vaccinarea copiilor din India, care ajung astfel să paralizeze (vezi articolul acesta – Bill Gates paralizează copiii din India prin vaccinurile sale blestemate… Nu-i ajunge că vrea să omoare miliarde de oameni prin înfometare!?), în proiecte de geoinginerie, prin care se urmăreşte răcirea planetei (Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale) sau în eugenie, pentru crearea unei rase umane perfecte (Francmasoneria şi bogata elită americană au fost, prin eugenie, precursoare ale programelor rasiale hitleriste). Prin toate aceste lucruri, Bill Gates se dovedeşte a face parte din structurile înalte ale francmasoneriei.

Dar cel mai misterios proiect în care investeşte Bill Gates şi îşi consumă o bună parte din energia sa, este „proiectul Svalbard”, în care miliardarul american a băgat 30 de milioane de dolari. La Svalbard se află o facilitate în care se găseşte un depozit de seminţe. Aceasta se află localizată în Marea Barents, lângă Oceanul Arctic, la 1.100 km de Polul Nord

În această insulă uitată de Dumnezeu, Bill Gates investeşte zeci de milioane de dolari, împreună cu Fundația Rockefeller, cu Monsanto Corporation (cunoscută pentru plantele modificate genetic), cu Fundatia Syngenta și cu guvernul Norvegiei, pentru a creea ceea ce se numeşte „banca de seminţe a apocalipsei”. Oficial, proiectul este numit Svalbard Global Seed Vault (Depozitul global de seminţe Svalbard), şi se află pe insula norvegiană Spitsbergen, parte a grupului insular Svalbard.

Depozitul de semințe este construit în interiorul unui munte de pe insula Spitsbergen, în apropiere unui sătuc, Longyearbyen. Construcţia este aproape gata în a fi finalizată, ea având uşi duble cu senzori de mișcare, două ecluze și pereți de beton armat, cu un oțel de un metru grosime. Acesta va conține până la trei milioane de soiuri diferite de semințe din întreaga lume, astfel încât diversitatea culturilor fie conservate pentru viitor„, potrivit guvernului norvegian. Semințele vor fi special ambalate, pentru a nu fi influenţate de umiditate.

Inaccesibilitatea acestei construcţii a născut deja multe întrebări. Dar, întrebarea principală care se pune este următoarea: de ce e nevoie ca diversitatea culturilor să fie conservată? Ce viitor sumbru prevăd omenirii Gates & asociaţii săi Illuminati, astfel încât să fie pusă în pericol disponibilitatea curentă de seminţe, care se găsesc deja în multe bănci de seminţe din întreaga lume?

Fundaţia Rockefeller este interesată încă din anii 1970 să „purifice genetic” produsele agricole. Dacă nu am şti că familia Rockefeller face parte din Oculta Mondială, producând mult rău acestei lumi, poate am crede scopul ei cel „nobil”. Fundaţia Rockefeller a iniţiat încă din 1972 Consultative Group on International Agriculture Research (CGIAR), adică Grupul Consultativ privind Cercetarea Internaţională a Agriculturii, împreună cu Fundaţia Ford, Banca Mondială şi alte instituţii. Scopul declarat a fost „crearea unei agriculturi moderne”, folosind „seminţe productive de calitate”, dar scopul ascuns a fost altul: acela de a crea în timp plante modificate genetic, pentru a crea o nouă rasă umană „superioară”, prin procedeul nazist al eugeniei. Proiectul lui Hitler se chema „rasa ariană superioară”, dar Fundaţia Rockefeller n-a făcut decât să-l extindă. Să nu uităm ce declara Henry Kissinger, un înalt oficial american şi mare francmason: „Dacă vei controla petrolul, vei controla ţara, dacă vei controla alimentele, vei controla populaţia”.

Aceeaşi fundaţie Rockefeller, împreună cu Fundaţia Gates, a creat proiectul AGRA (The Alliance for a Green Revolution in Africa – Alianţa pentru o Revoluţie Verde în Africa), care are drept scop utilizarea la scară largă a plantelor modificate genetic în ţările africane. Nu aşa că-i ciudat? Aceleaşi fundaţii investesc zeci de milioane de euro pentru a oferi seminţe modificate genetic ţărilor africane, dar şi pentru a construi un „seif” gigantic în apropiere de Cercul Arctic? De ce acolo şi nu în altă parte, de exemplu în America?

Ar putea avea loc oare acelaşi scenariu ca în romanul SF al lui Michael CrichtonAndromeda Strain”, în care o boală mortală de origine extraterestră provoacă dispariţia speciei umane? Depozitul de la Svalbard vrea să asigure viitorul omenirii post-apocaliptic?