Conform unor surse apropiate de Kremlin, preşedintele Trump s-ar pregăti de un război, pentru a distruge baza extraterestră subterană Dolce

7.135 vizualizari

Conform unui blog obscur care pretinde că are legături cu înaltele oficialități de la Kremlin (whatdoesitmean.com), preşedintele american Donald Trump şi-ar pregăti forțele militare pentru lansarea unui război masiv împotriva bazei militare subterane aflate sub controlul extratereştrilor „Baza Dolce”, aflată la graniţele dintre statele americane New Mexico şi Colorado.

Pentru aceasta, Trump a început pregătirea rapidă a aproape tuturor forțele militare în tacticile de război subterane (vedeţi ştirea de pe military.com, în care se spune că Pentagonul cheltuie 500 de milioane de dolari pentru pregătirea subterană a militarilor), a ordonat actualizarea imediată a bombardierelor strategice de tip B-52 pentru a putea transporta bombe de 9.000 de kg (vedeţi articolul de pe thedrive.com) și, mai mult decât atât, a adăugat la convoiul său prezidențial un vehicul misterios a cărui capacitate de comunicare îi permite să transmită informaţii chiar până şi pe Marte (vedeţi articolul de pe thedrive.com).

Interesant e că pe 18 iunie 2018, preşedintele Trump a ordonat Pentagonului să creeze o altă divizie militară americană, denumită „Forţa Spaţială” (vedeţi articolul de pe cbsnews.com).

Deşi oficial Casa Albă nu a recunoscut că preşedintele Donald Trump ar crede în extratereştri, totuşi în decembrie 2017 Pentagonul a admis că a condus în mare secret o investigaţie pentru aflarea naturii OZN-urilor misterioase.

Într-un articol scris în 2015 – Phil Schneider, unul din cei 3 supravieţuitori ai bătăliei cu extratereştrii din 1979 de la baza subterană Dulce! Guvernul american l-a “sinucis” pentru că dezvăluia prea multe despre extratereştri! – vorbeam despre un bărbat, Phil Schneider, care a pretins că a lucrat pentru guvernul american şi care s-ar fi luptat cu extratereştrii în 1979, în baza subterană Dolce.

ATENŢIE! E posibil ca informaţiile din acest articol să fie false!