Compania producătoare de lentile, Samyang, prezintă într-un afiş publicitar căderea unui meteorit pe Terra şi posibilul chip al unui extraterestru! Ce mesaj ascuns se vrea a se transmite?

5.423 vizualizari

samyangSite-ul de fotografie dpreview.com prezintă o ştire despre lansările de lentile pe care doreşte să le facă producătorul sud-coreean Samyang. Citez din ştire:

„Producătorul sud-coreean de lentile, Samyang, a anunțat că intenționează să ne bucure vara aceasta de o serie de lentile noi, în ceea ce se va numi „Samyang Blockbuster”, începând cu 18 iulie 2016 și până pe 15 august 2016.

Cele 5 lentile noi Samyang vor fi lansate în fiecare zi de luni, pentru următoarele cinci săptămâni de promovare, conform unui anunţ pe pagina de Facebook a companiei, fără să se ofere niciun indiciu cu privire la respectivele lentile. Există, de asemenea, o anumită ambiguitate dacă Samyang intenționează să lanseze cinci lentile pe săptămână, timp de cinci săptămâni – ceea ce ar face 25 de lentile în total – sau (cel mai probabil) va fi vorba de o lentilă pe săptămână, timp de cinci săptămâni”.

samyang 1

Bun… de ce v-am oferit ştirea aceasta ce priveşte industria fotografică? Priviţi, vă rog, cu atenţie, afişul companiei Samyang referitor la lansarea celor 5 noi tipuri de lentile. De exemplu, în ultima imagine, dreapta jos, se observă clar un meteorit care cade pe Pământ! De ce a simţit producătorul sud-corean să introducă o asemenea imagine într-un afiş publicitar? Se aşteaptă prăbuşirea unui meteorit pe Terra? Are acces la informaţii ce sunt interzise publicului larg?

samyang 3

Şi apoi, priviţi imaginea din stânga sus a afişului: este lumina Lunii noaptea, peste care trec nişte nori. Dar, imaginea a fost astfel manipulată încât să pară, de la distanţă, a fi chipul unui extraterestru!

samyang 4

Să fie doar simple strategii de marketing? Eu nu prea cred că e vorba doar de asta. Marile companii obişnuiesc în reclamele lor să facă apel la teorii ale conspiraţiei, îmbrăţişându-le fără ezitare (vedeţi, de exemplu, reclama Pepsi cu privire la misteriosul „satelit negru” – Într-o reclamă comercială lungă, Pepsi ne vorbeşte despre satelitul misterios “Black Knight”, vechi de 13.000 de ani! Cum de a abordat marea corporaţie americană un asemenea subiect, ce era rezervat doar conspiraţioniştilor!? Există raţiuni ascunse?)

În plus, în afişul „Samyang”, se spune „Coming Soon”, adică „în curând”. Ce să înţelegem din toate acestea (mă refer la mesajul ascuns, nu la cel publicitar)? Că în curând vor avea loc evenimentele respective? Adică prăbuşirea unui meteorit pe Pământ şi dezvăluirea extratereştrilor?