Cine sunt pleiadienii? Nişte extratereştri avansaţi din constelaţia Pleiadelor, ce trăiesc la peste 500 de ani-lumină distanţă faţă de noi şi care pot călători în timp şi spaţiu cu ajutorul conştiinţei!


pleiadieniPleiadele reprezintă un grup de stele frumoase situate în constelația Taurului. Cu un telescop, puteți vedea aproximativ o sută de stele. Fără un telescop, puteți vedea doar șase sau șapte stele.

Conform legendelor antice, se spune că stelele sunt surorile și fiicele lui Atlas. Cele șapte stele luminoase care i-au ajutat pe marinari în călătoriile lor sunt: ​​Alcyone, Merope, Celeno, Taygeta, Sterope, Electra și Maia. Ele au fost cunoscute de mii de ani, fiind înconjurate de legende și povești fascinante chiar și în ziua de azi.

Conform legendelor indienilor Cherokee, se spune că oamenii își au originea în Pleiade, de foarte mult timp. Fiinţe necunoscute din Pleiade au venit pe Pământ pentru a aduce lumină, cunoaştere, dar şi creaţie. Tot aceleaşi legende spun că extratereştrii din Pleiade (pleiadienii) sunt mult mai evoluaţi decât noi, de aceea i-am putea considera pe pleiadieni ca fiind fiinţe iluminate.

Deşi extratereştrii din Pleiade se află la o distanţă considerabilă faţă de noi (circa 500 de ani-lumină), ei au învăţat să meargă în alte lumi, nu întotdeauna doar la bordul navelor spaţiale. Ei înţeleg frica noastră de necunoscut, aşa că au venit să ne ajute în multiple modalităţi care nu sunt ameninţătoare. Ei vin acum, uneori în formă fizică, alteori prin intermediul conştiinţei umane, pentru a ne ajuta. Oricum, pleiadienii se folosesc de conştiinţă pentru a face călătorii în timp şi spaţiu.

(Rezumat după un articol tradus de pe site-ul in5d.com).

 


Lasă un comentariu