Cică un raport secret NASA ar arăta încă din 1988 iminenţa venirii planetei X / Nibiru în apropierea Terrei. Rezultatul? Ar fi catastrofal pentru întregul Pământ…

7.501 vizualizari

Nibiru planeta XSite-ul prepperfortress.com ne avertizează din nou despre iminenţa venirii planetei X/ Nibiru. Citez din articol:

Odată cu Zecharia Sitchin, am aflat de posibila existenţă a planetei Nibiru, o planetă aflată dincolo de Pluto, cu o perioadă orbitală extrem de mare (3.600 de ani) şi care va afecta Pământul, odată ce se va apropia de el.

O mulțime de mesaje și clipuri video pe YouTube, care circulă în blogosferă, ca şi teorii ale conspirației, susțin că un studiu NASA, publicat în 1988, a dezvăluit detalii despre misterioasa planetă Nibiru (sau planetă X, cum mai este cunoscută ea în mod oficial). Studiul secret, potrivit adepților teoriei conspirației, demonstrează că NASA și guvernul SUA au fost conștienți de zeci de ani că planeta X (Nibiru) se apropie cu consecințe catastrofale pentru omenire.

Potrivit conspiraţioniştilor, recentele scurgeri secrete ale fişierelor NASA despre „planeta X” arată că agenția este conștientă de faptul că influența gravitațională a planetei X a perturbat orbitele altor planete în timpul unei treceri anterioare în interiorul sistemului nostru solar, în urmă cu mii de ani și că următoarea trecere perturbatoare în interiorul sistemului nostru solar este una iminentă. Se crede că planeta X va trimite unde încărcate cu „particule de energie plasmatică” prin sistemul nostru solar. Fluxul de energie va perturba în cele din urmă „fluxurile de bază” ale Pământului și se vor declanșa schimbări catastrofale ale climei Pământului.

Am simțit efectele perturbatoare ale planetei X încă din 1996, când s-a observat o creştere a activităților seismice și vulcanice, dar şi modificări ale vremii. NASA, Pentagonul și CIA sunt conștiente de planeta care se apropie; Vaticanul a fost, de asemenea, informat, dar publicul este ținut în „întuneric” cu privire la Apocalipsa iminentă.

Dar, în ciuda eforturilor de a păstra secret aceste informații, au existat scurgeri. Raportul complet prezentat la Casa Albă estimează că aproximativ 2/3 din omenire va fi ştearsă atunci când planeta X se va apropia de noi. Încă 2/3 din aceşti supraviețuitori vor pieri peste încă șase luni, din cauza înfometării și expunerii la intemperii.

Planeta X este probabil de zece ori mai mare decât Pământul. Deși unii insistă că planeta X menționată în fișierele NASA nu este legată de planeta Nibiru a lui Zecharia Sitchin – presupusa planeta a Anunnakilor extratereştri – e posibil totuşi ca „planeta X” să fie planeta Nibiru.

P.S. Nu ştiu cât de adevărate sunt unele informaţii din acest articol (în special cele cu privire la posibilele victime ale planetei X/Nibiru – circa 5 miliarde de oameni), dar totuşi ştiu că în ultimele luni au fost date publicităţii o serie de date şi studii care confirmă (cel puţin teoretic) existenţa planetei X la capătul sistemului nostru solar (vedeţi, de exemplu, articolul acesta: Oamenii de ştiinţă spun că se apropie din ce în ce mai mult de descoperirea planetei X! V-am spus eu că 2016 e anul dezvăluirilor!)