CIA dorea să rezolve enigma OZN-urilor cu ajutorul unui specialist în fizică cuantică. Bănuiala era că OZN-urile proveneau din alte dimensiuni…


În ultimii 70 de ani, OZN-urile (Obiectele Zburătoare Neidentificate) reprezintă poate unul dintre cele mai discutate subiecte de către toată lumea. Deşi subiectul a fost ridiculizat de oficialităţi şi de mass-media oficială, noile declasificări ale documentelor secrete ale CIA (Agenţia de Informaţii a Statelor Unite) arată că, în spatele uşilor închise, oficialităţile doreau să afle care este cu adevărat secretul acestor OZN-uri.

Pentru aceasta, CIA a recrutat oameni de știință de top din întreaga lume pentru a afla enigma OZN-urilor. De exemplu, un document secret declasificat, declasificat în biblioteca CIA, denumit „Convorbire telefonică cu Dr. John A. Wheeler”, arată cum agenția a încercat să recruteze un om de ştiinţă din domeniul fizicii cuantice, pentru a dezlega misterul farfuriilor zburătoare.

CIA s-a interesat dintotdeauna de problema OZN-urilor. De exemplu, un alt document declasificat spune următoarele: „Oamenii de știință din China şi URSS au început studiul comun al OZN-urilor. Prima întâlnire a ufologilor din cele două țări s-a încheiat în orașul Dalnegorsk. Specialiștii sovietici și chinezi privind fenomenele paranormale au elaborat un program de investigare a incidentelor care sunt deja cunoscute și au stabilit un schimb direct de materiale video și fotografice cu privire la acest fenomen. Dalnegorsk nu a fost ales întâmplător ca loc de desfăşurare al acestei întâlniri. În ultimii ani, numărul cazurilor de observare vizuală a OZN-urilor a crescut semnificativ aici. Numai în ultimii patru ani, numai puțin de 10 OZN-uri au fost observate. În mod similar, incidente au avut loc și în regiunile muntoase ale Chinei, ale căror condiții climatice și peisaje naturale se aseamănă cu cele noastre”.

În ceea ce privește documentul Wheeler, acesta arată modul în care cum dorea CIA să-l convingă pe omul de ştiinţă să lucreze cu agenţia americană pe această temă. Mie mi se pare foarte interesant că CIA lucrează cu un om de ştiinţă din domeniul fizicii cuantice pentru a dezlega enigma OZN-urilor, ceea ce înseamnă că agenţia americană bănuia faptul că OZN-urile nu erau de origine extraterestră, ci proveneau din alte dimensiuni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock