Chinezii au descoperit pe Lună baze extraterestre, deşi NASA încearcă să le ascundă prin bombardamente atomice

11.565 vizualizari

Scriam acum peste 1 an, în noiembrie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/chinezii-au-descoperit-ceva-socant-pe-luna-dovada-ca-nasa-blureaza-pozele-selenare/) că chinezii au descoperit ceva şocant pe Lună. Iată ce scriam atunci:

„Chang’e 2, sonda spaţială chineză trimisă pentru a explora Luna, a început deja să trimită imagini de pe satelitul natural al Pământului (…) A apărut un zvon precum că sonda spaţială Chang’e a găsit un obiect misterios, similar cu ceea ce a descoperit NASA. Se spune că ar fi un obiect aproape incredibil. Conducerea agenţiei chineze a găsit o mare nepotrivire cu descoperirea NASA, şi toţi conducătorii ţării au venit şi au observat acest lucru. E extrem de uimitor şi acum se ştie de ce americanilor le este frică. Există numeroase persoane ce vor să dezvăluie această descoperire, dar există şi forţe care se opun”.

Dacă poza de la începutul articolului este una reală şi nu una falsă, fiind o structură artificială descoperită de nava spaţială Chang’e 2, aceasta înseamnă că chinezii sunt conştienţi de faptul că extratereştrii există, intrând deja în contact cu ei. Iată ce spune următorul raport:

„Mi s-au trimis câteva poze de la o sursă care susţine că în curând China va da publicităţii imagini de înaltă rezoluţie luate de satelitul selenar Chang’e-2; în ele se observă clar clădiri şi structuri artificiale care se află pe suprafata Lunii. Tot în raport se susţine faptul că NASA a bombardat în mod deliberat importante zone ale Lunii, într-un efort amplu de a distruge artefactele şi facilităţile străvechi de pe suprafaţa lunară. În imaginile care o să fie publicate, se observă cratere nucleare de impact şi rămăşiţe de clădiri, cauzate de exploziile NASA, cea care vrea să distrugă adevărul.

Se pare că China vrea să dezvăluie complet realitatea extraterestră, iar dacă aceste imagini se dovedesc a fi reale, atunci ar trebui ca NASA să investigată pentru fraudă. China va publica toate datele şi imaginile luate de Chang’e-2 în următoarele săptămâni şi luni… să sperăm că acest lucru este începutul unui noi epoci.”