Site de secrete, stiinta si metafizica

China va lansa o nouă monedă globală, bazată pe aur, dând o lovitură mortală dolarului şi Ocultei Mondiale

21 26

Nu există nicio îndoială că dolarul american va fi în curând istorie. China îşi reevaluează toate rezervele de aur, cu scopul de a emite o nouă monedă globală, care va fi susţinută în aur. Acest lucru este cu siguranţă o parte strategică a a noilor acorduri comerciale care vor fi semnate cu Rusia, Japonia, Chile, Brazilia, India, şi Iran. În acest fel, Statele Unite va lua ţeapă, iar dolarul va rămâne doar o biată monedă.

Pentru a-şi realiza acest îndrăzneţ plan, China îşi aduce înapoi toate rezervele de aur pe care le deţine în Londra, New York şi Elveţia. Toate lingourile de aur vor fi prelucrate, astfel încât ele nu vor mai fi exprimate în uncii, ci în kilograme. Nu e clar dacă întreg proiectul este gândit în întregime în China, dar există indicaţii că se vor implica şi unele fonduri elveţiene, din moment ce ele au mai multă experienţă şi capacitate.

P.S. Întreg articolul îl puteţi citi aici, pe site-ul GoldSeek.com. Se ştie că Gaddafi a început să-i calce pe nervi pe cei de la Noua Ordine Mondială, atunci când avea de gând să introducă o monedă bazată pe aur pentru Libia şi zona africană, înlocuind total dolarul din tranzacţiile comerciale internaţionale (vezi mai multe aici: https://www.lovendal.ro/wp52/moartea-lui-gaddafi-o-alta-victorie-a-noii-ordini-mondiale-si-a-bancherilor-rothschild/). De aceea, el a fost ucis şi scos din joc. Iranul, la fel, este pe punctul (dacă nu a făcut-o deja) de a-şi vinde petrolul său în alt sistem decât cel bazat pe dolari (https://www.lovendal.ro/wp52/sua-se-duce-dracului-iranul-va-primi-rupii-indiene-in-loc-de-dolari-americani-pentru-petrolul-vandut-indiei/). De aceea, Iranul este ameninţat aproape zilnic că va fi atacat. În general, Oculta Mondială declanşează războaie în lume, pentru ca petrolul să fie plătit în continuare în dolari (vezi articolul din octombrie 2011: https://www.lovendal.ro/wp52/oculta-mondiala-declanseaza-razboaie-in-lume-pentru-ca-petrolul-sa-fie-platit-in-dolari/). De ce? Pentru că dolarul, emis de Federal Reserve din SUA, aparţine Ocultei Mondiale, nu statului american. De aici provine bogăţia sa imensă. Întrebarea care mi-o pun e următoarea: oare ce va mai face Oculta Mondială în cazul Chinei? Că acest imens stat asiatic nu mai e Libia sau Iranul. A declanşa cu China un război pare o misiune imposibilă… Aşa că va încerca probabil să găsească o altă strategie. Care va fi această? Să-i atragă pe conducătorii Chinei în Oculta Mondială? N-ar fi exclus, din moment ce Grupul Bilderberg vrea integrarea Chinei, aşa cum am spus în acest articol din iunie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/grupul-bilderberg-vrea-integrarea-chinei-astfel-incat-peste-cateva-decenii-elita-globala-oculta-va-avea-multi-membri-chinezi/).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie