Chiar suntem luaţi de proşti!? Pasagerii avionului malaiezian prăbuşit în Ucraina erau morţi de mai mult timp înainte ca avionul să fie lovit de o rachetă!!

10.216 vizualizari

doua avioaneAcum 2 zile, vorbeam despre ipoteza ca un alt avion să se fi prăbuşit în Ucraina, nu cursa dintre Amstermdam şi Kuala Lumpur, ci poate chiar avionul dispărut în 8 martie 2014, zborul 370 aparţinând liniilor aeriene malaieziene. Această ipoteză, pe atât de improbabilă acum, are oarecum o susţinere neaşteptată după ce am citit o ştire bizară în Washington Times:

Un comandant rebel pro-rus din estul Ucrainei a dat o versiune ciudată legată de accidentul avionului malaiezian, sugerândmulte dintre victime ar fi murit de câteva zile înainte ca avionul să fi decolat. Site-ul pro-rebel Russkaya Vesna spune că cei care au ajuns la locul accidentului au observat un număr semnificativ de cadavre care nu păreau a fi tocmai „recente”, ele fiind drenate de sânge și miroseau puternic a descompunere, de parcă ar fi fost moarte de ceva timp.

Ceva aici nu-mi miroase a bine! Chiar nu vă daţi seama de întreaga situaţie? Ia încercaţi să refaceţi întreg puzzle-ul şi vedeţi apoi cum stau lucrurile cu adevărat. Cum adică pasagerii erau deja morţi de ceva timp înainte de prăbuşirea avionului!? Era oare vorba de pasagerii zborului 370 (din martie 2014), care erau morţi demult, au fost păstraţi la gheaţă şi apoi puşi în avionul prăbuşit în Ucraina? Dacă da, ce s-a întâmplat cu cei 298 de pasageri din avionul care ar fi plecat din Amstermdam? Au fost cumva răpiţi? Care e soarta lor?

Dar, haideţi să mai analizăm totul încă o dată: care sunt şansele ca să aibă loc două tragedii aeriene la distanţă de 4 luni, la aceeaşi companie aeriană, cu acelaşi tip de avion (Boeing 777)? Compania Malaysia Airlines are în dotare 12 avioane Boeing 777, iar în lume există 40.000 de aeronave. Aşadar, şansele ca un dezastru să se întâmple de două ori, la acelaşi tip de aeronavă, ce aparţine de aceeaşi companie sunt de… (12/40,000) x (12/40,000), adică (144/1.600.000.000) sau 1 la 11,111,111.11, sau, mai bine spus, e vorba de o şansă la 11.000.000. Vi se pare mult sau puţin? Aaa, staţi aşa! N-am luat în considerare factorul timp, adică dezastre ce au loc la 4 luni distanţă! Dacă ar fi aşa, ţinând cont de incidenţa accidentelor aviatice în lumela aceeaşi companie, cred că şansa ar fi de 1 la un trilion! Adică, ridicole de mici! Hai, chiar aşa… chiar suntem luaţi de proşti!?