Chemtrails gigantice au fost observate pe Valea Oltului şi în Iaşi pe 22 decembrie 2016

5.564 vizualizari

chemtrails-copertaPe 22 decembrie 2016 s-a întâmplat ceva ciudat în ţara noastră. În primul rând, primesc un mesaj pe Facebook de la un cititor care m-a avertizat de prezenţa unor chemtrails „gigantice” pe Valea Oltului. Desigur, acest mesaj a fost însoţit şi de mai multe fotografii, una din poze fiind publicată în cadrul acestui articol.

Tot în aceeaşi zi, pe 22 decembrie 2016, un chemtrails la fel de ciudat şi „gigantic” apare şi la Iaşi, aşa cum putem vedea într-o fotografie postată de utilizator de Facebook (şi postată la finalul articolului).

Desigur, oficial nu se recunoaşte prezenţa chemtrails-ului. Se spune că e vorba de „urme de condensare”. Citez din explicaţia oficială: „Urma lăsată pe cer de avioane se numeşte „trenă de condensare” sau „dâră de condensare”. Ea este generată de condensarea cvasiinstantanee a vaporilor de apă din gazele emise de motoarele cu reacţie a avioanelor în contact cu aerul (foarte) rece de la înălţimi mari. Este un fenomen identic cu ceea ce se întâmplă iarna atunci când respirăm şi ne ies aburi din gură, desigur la o altă scară. Cu cât volumul de gaze evacuat de motorul avionului este mai mare şi cu cât umiditatea este mai ridicată, cu atât trena de condensare este mai mare şi va dura mai mult.

Desigur umiditatea aerului variază şi atunci trenele de condensare pot apărea sau nu, sau variază ca intensitate după cum am spus şi mai sus. De ce apar trenele de condensare numai la înălţimi mari? Pentru că acolo aerul este extrem de rece, temperatura scăzând cu 6, 5 grade Celsius la fiecare 1000 de metri şi ajungând la înălţimea de 10 – 11.000 de metri (acolo unde zboară avioanele moderne din raţiuni economice) la valori de minus 56 de grade Celsius.

Condensarea poate apărea şi în jurul aripilor avioanelor datorită răcirii adiabatice a aerului atunci când efectuează manevre bruşte şi forţele apărute pe aripi sunt foarte mari, conducând la o răcire intensă a aerului în partea lor superioară. De asemenea, condensarea în jurul avioanelor poate apărea atunci se deplasează cu viteze foarte apropiate de viteza sunetului într-un mediu cu umiditate ridicată”.

P.S. Însă, trebuie lămurite următoarele lucruri:

1) Există, într-adevăr, fenomenul de „dâre de condensare”, însă acesta nu trebuie confundat cu chemtrails. „Dârele de condensare” nu se întind pe jumătatea cerului, aşa cum, nu de puţine ori a fost observat pe cer. În mod intenţionat se încearcă a se identifica chemtrails cu fenomenul „dârelor de condensare” pentru a se ascunde adevărul crud al chemtrails-urilor.

2) Chemtrails este un lucru real. Într-un articol publicat în 16 februarie 2016 (Într-un document oficial al Senatului American de acum 40 de ani se recunoaşte faptul că CHEMTRAILS-URILE SUNT REALE! În plus, ele pot produce cancer şi boli mintale! Aşadar, ei ne îmbolnăvesc şi ne înnebunesc!) am demonstrat clar şi fără echivoc de existenţa chemtrails-urilor, iar acest lucru poate fi citit într-un document publicat în 1978, ce poate fi găsit pe site-ul archive.org şi poate fi citit AICI. Este un document oficial al Congresului American din 1978, mai exact al Comitetului de Comerţ, Ştiinţe şi Transport al Senatului American. Documentul se intitulează “Modificarea vremii: programe, probleme, politici şi potenţial”. Iar în acel document, se spune negru pe alb următoarele:
– S-au produs cazuri de retardism mental şi nebunie în zonele unde s-au “însămânţat” norii chimici;
– Otrăvirea materiei vii e direct legată de aceşti nori;
– Cancerul a crescut în proporţii uluitoare în zonele unde s-au “însămânţat” norii chimici.

chemtrails-valea-oltului

chemtrails-iasi