„Chemtrails” au fost plasaţi şi în jocurile noastre video! Astfel, ni se bagă în subconştient ideea că „chemtrails” trebuie să facă parte din realitatea noastră şi nu avem cum să ne împotrivim!

2.480 vizualizari

chemtrails jocuri videoHollywood-ul s-a băgat demult în minţile noastre şi ne invadează deja conştientul şi subconştientul cu idei-forţă de genul: „invazia extratereştrilor este inevitabilă”, „noi am fost creaţi de extratereştri” sau suntem expuşi la simboluri masonice ca piramida, ochiul, cei doi stâlpi etc. Dar, nu numai Hollywood-ul participă la acest „ritual de îndoctrinare”, ci şi marii producători de jucători video. Pentru că în lume sunt atât de mulţi jucători pe calculator, suntem invadaţi, conştient sau nu, de de simboluri şi realităţi care par implicite, adică „lucruri normale” în realitatea în care trăim.

De exemplu, în unele jocuri video, pe cerul virtual putem observa „chemtrails” sau „dârele chimice” împrăştiate de către avioane. Scopul lor malefic este acela de a răci climatul Terrei; dar a împrăştia microparticule de aluminiu (precum şi stronţiu şi bariu) în atmosfera Pământului, doar pentru a reflecta razele Soarelui şi astfel Pământul a nu se mai încălzi atât de tare, este o idee extrem de proastă. De ce? Pentru că aceste microparticule de aluminiu coboară încet (prin ploi şi vânt) pe suprafaţa Pământului, otrăvind astfel, încet si subtil, natura şi oamenii.

De ce apar aceste „chemtrails” în jocurile video? Companiile software expun doar ceea ce observăm pe cerul nostru real sau vor să ne bage subliminal ideea că „chemtrails” trebuie să facă parte din realitatea noastră de zi cu zi şi nu avem cum să ne împotrivim? În ce jocuri video apar chemtrails? În „Grand Theft Auto V” în „Ninja Gaiden 3” sau „Hitman Absolution” ca să dau doar câteva exemple. Vă puteţi şi voi convinge cu ochii voştri. Eu doar mă întreb dacă lucrul acesta e întâmplător… iar răspunsul meu este NU.

Eu nu m-am mai atins de vreun joc video de mulţi ani, din lipsă de timp. Unii din voi, cei care sunteţi jucători înrăiţi, puteţi probabil să-mi daţi mai multe exemple de jocuri video în care se pot observa chemtrails…