Centrele de clonare din bazele secrete subterane! Aici sunt clonate celebrităţile lumii, pentru a fi manipulate!

9.694 vizualizari

clonareAceasta nu este chiar o conspiraţie, ci chiar un adevăr ascuns omenirii! Centrele de clonare, de modificare a ADN-ului chiar au existat înainte de potopul lui Noe.

Multe celebrităţi ale lumii, sportivi, muzicieni, top-modele, scriitori, producători, actori, tot felul de oameni talentaţi din diferite industrii, sunt aduse în „centrele de clonare”. Acolo se foloseşte o tehnologie extrem de sofisticată, care poate citi şi manipula mintea umană. Persoana ajunsă acolo ajunge într-o stare de transă, neputându-şi aminti experienţa avută în centrele de clonare.

Baze militare subterane, adânci de 5km sub suprafaţă, sunt folosite ca centre de laborator; ele sunt conectate cu dispozitive de transport de mare viteză, cu acționare electromagnetică. Cei ajunşi aici trec printr-o clonare extensivă şi printr-un proces temporal de transfer de corp. Stratul electromagnetic al conștiinței din creier este mutat către corpul unei clone compatibile și apoi au loc diverse şedinţe de programare şi experimentare.

Toți indivizii sunt programaţi la diferite grade, pentru a menține secretul și controlul asupra situației. Această tehnologie de programare implică o tehnologie foarte avansată, un control mental bazat pe traumă și un atașament energetic prin credințe și emoții.

Indivizii selectaţi pentru acest lucru nu sunt doar talentaţi; ei sunt adesea rude de sânge specifice, care sunt folosite pentru scopuri spirituale. De asemenea, aici există operaţiuni de inginerie genetică pentru a produce soldați, hibrizi și alţi indivizi de încredere, ce ar putea fi folosiţi pentru a efectua diverse operațiuni.

Cum s-a ajuns aici? După cel de-al doilea război mondial, naziştii s-au adăpostit în bazele subterane secrete din Antarctica. De fapt, naziştii cooperaseră încă dinaintea izbucnirii celui de-al doilea război mondial, cu civilizaţia extrem de avansată aflată sub gheţurile Antarcticii. Naziştii au cooperat ulterior şi cu guvernul american, folosindu-se tehnologii de control al minţii şi de manipulare temporală. Aici, clonarea perfectă a devenit o practică curentă; de aceea, celebrităţile şi politicienii lumii au fost înlocuiţi cu clone programate pentru a asculta ordinele manipulatorilor din umbră.

Sursa: humansarefree.com