Celebrul DJ olandez, Armin van Buuren, promovează şi el simbolismul Illuminati! Şi muzica trance ne manipulează subconştientul, introducându-ne idei oculte!

6.096 vizualizari

muzica trance satanistaÎn luna aprilie al anului acesta am primit un email de la un cititor (îi mulţumesc pe această cale) şi care îmi atrăgea atenţia asupra influenţei Illuminati în muzica lui Armin van Buuren. Iată câteva fragmente din acest email:

„Pe Armin van Buuren, celebrul DJ olandez de muzică electronică, îl urmăresc îndeaproape cam din 2007, iar în ultimii ani, acesta a avut o ascensiune fulminantă. Până aici nimic neobişnuit. De ceva timp însă am început să-mi pun nişte întrebări cu privire la apariţiile lui, cu semnele pe care le face în timpul concertelor live, uneori lăsându-mi impresia că practică un fel de incantaţie prin poziţionarea mâinilor şi a capului. Poate doar mi se pare. M-aş bucura să fie aşa. Totul a culminat cu imaginea publicată de el astăzi cu ochiul acoperit şi fanii au scris numeroase mesaje în care au exclamat: „Illuminati”. Recent a avut o altă apariţie, în cadrul unui concert la Miami, în care a mixat într-o pelerină neagră cu glugă pe cap. Totul sub numele unui nou proiect de scenă numit Gaia. Să fie toate acestea întâmplătoare sau Armin van Buuren chiar este unul dintre pionii „familiei” Illuminati?”

Apoi, cititorul îmi trimite un link către un articol scris pe site-ul dumnealui despre Armin van Buuren. Aş fi publicat cu plăcere acest link, însă observ că articolul a dispărut între timp de pe site. Era chiar un articol bun. Nu înţeleg motivele pentru care a fost scos…

Bun… revenind la Van Buuren. Cititorul a avut totală dreptate: DJ-ul olandez foloseşte în concertele şi posterele sale toată simbolismul Illuminati, începând de la piramidă, echerul şi terminând cu ochiul lui Horus. Vă puteţi convinge şi voi urmărind atât pozele din acest articol, cât şi videoclipul de la final. Oricum, n-ar fi o surpriză: acest site a demascat o mulţime de cântăreţi care şi-au vândut sufletul Illuminati şi forţelor oculte.

Van Buuren Illuminati 1

Van Buuren Illuminati 2

Van Buuren Illuminati 3

Van Buuren Illuminati 4

Precum se vede, manipularea oamenilor prin intermediul muzicii, se face nu doar în muzica rock (unde se prezintă mesaje sataniste – vezi: Satanismul si maleficitatea muzicii rock. Sa ne ferim de ea!) sau muzica pop (ca Lady Gaga), dar şi în muzica trance (pe care o cântă Armin van Buuren). Nu degeaba celebrul cântăreţ Jimmy Hendrix spunea în revista „Life Magazine” în octombrie 1969 următoarele: „Muzica creează starea de spirit pentru că este ea însăși. Oamenii se pot hipnotiza prin muzică, şi, când ei se află în punctul cel mai slab, puteți să le spuneţi orice în subconștient”. Adică, dacă ni se bagă în cap faptul că simbolurile Illuminati sunt bune, că tot ceea ce este ocult este bun, atunci vom ajunge într-o bună zi să credem în aceste concepte.