Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Celebra prezicătoare bulgară Baba Vanga profeţeşte că Obama va fi ultimul preşedinte american, după care SUA va fi distrusă

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCiteam pe un anumit site că celebra profetă bulgară Baba Vanga ar fi prezis că cel de-al 44-lea preşedinte american ar fi unul negru, şi că acesta ar fi şi ultimul, căci America va intra într-o spectaculoasă criză, care va da naştere din nou unui conflict între statele din nord şi sud ale Americii. În acest conflict, se pare că va fi utilizată bomba nucleară.

Acum… pentru cei care nu ştiu, cel de-al 44-lea preşedinte american este negrul Barack Obama. Iar Vanga ar fi făcut această profeţie înainte de moartea sa, ce a survenit în anul 1996. Atunci, nimeni n-ar fi visat că un negru va deveni preşedintele SUA. Totuşi, Baba Vanga a dat greş cu unele profeţii ale sale, ca de exemplu cea în care ea prevestea începutul celui de-al treilea război mondial în anul 2010 (vezi articolul acesta: https://www.lovendal.ro/wp52/vanga-profeteste-ca-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-ar-incepe-in-noiembrie-2010-care-ar-fi-cauza-sa/). Dar, dacă profeţia sa cu Obama s-ar adeveri, atunci SUA s-ar descompune ca naţiune până în 2016 (când îi expiră ultimul mandat de preşedinte al lui Obama, cu condiţia ca el să fie reales la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2012).

Unii spun că şi celebrul profet Edgar Cayce ar fi prezis că Obama va fi ultimul preşedinte american, dar nu am găsit vreun text în care să vorbească de aşa ceva…aşadar cred că această ştire este una falsă.

Şi încă ceva: mă uitam la un videoclip realizat în 2008, înaintea alegerilor prezindenţiale din SUA anului 2008 (deci, nu se ştia că Obama va câştiga). Videoclipul prezenta o emisiune la o televiziune rusă, în care speakerul camerei inferioare a Parlamentului rus incita la distrugerea Americii. Dar, printre altele, el mai spune că Obama va fi ultimul preşedinte, conform unei surse pe care o citi într-o revistă din 1997.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu