Celebra cântăreaţă Rihanna îşi prezintă noul album, plin de propagandă Illuminati! „Copiii noştri trebuie să fie sclavii Ocultei”! Şi se va intitula „Anti”… bineînţeles că vine de la „Antihrist”!

5.307 vizualizari

Rihanna nou albumUn cititor îmi trimite un mesaj pe Facebook în care îmi prezintă o nouă imagine controversată cu celebra cântăreaţă de muzică pop Rihanna. O imagine care spune cât o mie de poveşti şi care demonstrează a mia oară clar faptul că marii muzicieni fac şi ei jocul Ocultei Mondiale.

Dar mai întâi, să citesc puţin din ştirea apărută pe site-ul icon360.blogspot.ro pe 8 octombrie 2015:

Abia aşteptăm! Suntem atât de încântaţi să aflăm că Rihanna a anunțat noul ei album și a dezvăluit titlul său! Miercuri seara, la o petrecere privată la Galeria MAMA din Los Angeles, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a prezentat tablouri imense care arată cum va fi coperta celui de-al 8-lea ei album! Albumul va fi intitulat „Anti”. Puternică şi expresionistă, coperta Rihannei arată un copil care ține un balon și poartă o coroană de aur care îi acoperă ochii.

P.S. Dragi cititori… Rihanna, ca şi alţi muzicieni de pe această planetă, nu face altceva decât să promoveze interesele Ocultei Mondiale / Illuminati în societatea noastră. Am arătat acest lucru de mai multe ori, începând încă din anul 2009 cu Lady Gaga.

În primul rând, dacă acesta va fi coperta noului album al Rihannei, cu doi copii cărora nu li se văd ochii, întrucât aceştia sunt acoperiţi de o coroană, semnificaţia este clară pentru mine. Acoperirea totală a ochilor semnifică sclavie, automatism… adică ai noştri copii trebuie să se comporte ca nişte roboţi, fără să vadă nimic, fără să vadă realitatea înconjurătoare şi să asculte doar de ceea ce îi sugerează „coroana”, adică „coroana Illuminati”.

Rihanna nou album 2

În al doilea rând, sunt siderat şi de titlul albumului – „Anti”, care, fără doar şi poate, trebuie să fie o prescurtare de la „Antihrist”, personajul satanic pe care Oculta doreşte să-l impună în întreaga lume.

Precum vedeţi, nimic nu este întâmplător, nici măcar în marea industrie muzicală…