Celebra actriţă Angelina Jolie a fost prinsă încercând să-şi mascheze chipul reptilian! Este Angelina o reptiliancă Illuminati care-şi schimbă forma?

25.474 vizualizari

Angelina Jolie vrajitoareUna dintre cele mai iubite şi mai cunoscute actriţe de la Hollywood din zilele noastre este Angelina Jolie, cunoscută în special pentru rolul principal din seria de film „Lara Croft”. Acum o zi, citeam pe mai multe site-uri ştirea conform căreia Angelina Jolie s-a făcut de râs atunci când a venit la premierea soţului ei, Brad Pitt, căci a apărut cu pudră albă pe faţă! Citez ştirea de pe perfecte.ro:

„Debutul ca producător al lui Brad Pitt a fost umbrit de accidentul de make-up al soţiei sale, care sub lumina reflectoarelor a arătat mai mult decât era necesar. Cei doi au ajuns la premiera filmului „The Normal Heart” împreună, ţinându-se de mână ca întotdeauna. Din păcate pentru actriţă, machiajul sau le-a atras atenţia fotografilor prezenţi, care au încercat să-i surprindă machiajul nefinisat întreaga seara. Chiar dacă urmele de pudră de pe faţă o trimit pe vedetă în lista celor fotografiaţi într-o ipostază asemănătoare, Jolie a arătat incredibil de bine.

Îmbrăcată într-o rochie de cocktail party neagră până la genunchi, cunoscută actriţă şi-a arătat picioarele lungi şi subţiri, la braţul unuia dintre cei mai frumoşi bărbaţi ai planetei. Părinţi a 6 copii, Brad şi Angelina nu au lăsat acest mic accident să le strice seara, şi au zâmbit şi s-au ţinut de mână întreaga seara”.

Priviţi şi fotografia de mai jos al Angelinei Jolie, în care se poate observa pudra cea albă de pe chipul Angelinei:

Angelina Jolie pudra alba

Dar, la un eveniment public ca acesta, niciun specialist în machiaj n-ar fi făcut o asemenea greşeală elementară. Cum să laşi atâta pudră albă pe faţă!? În videoclipul de la finalul articolului, un conspiraţionist sugerează ideea că Angelina Jolie n-ar fi altceva decât o reptiliancă Illuminati care-şi schimbă forma şi care a fost surprinsă asupra faptului! Acel praf alb de pe faţă nu reprezintă decât o încercare de a-şi masca forma reptiliană. Oare are dreptate David Icke care vorbeşte de faptul că în lume toţi liderii şi toate celebrităţile sunt reptilieni care îşi schimbă forma!?

Dar, cât de adevărată este ideea că pot exista în lume fiinţe umane ce-şi pot schimba forma? Chiar şi Iisus Hristos a fost acuzat de aşa ceva, într-un manuscris vechi de 1.700 de ani (vezi articolul: Un document senzaţional deţinut de J.P. Morgan ne arată că Iisus şi-ar fi schimbat forma… O nouă intoxicare gnostică pentru distrugerea creştinismului), ceea ce arată că ceva adevăr în acest fenomen există.

Dar, revenind la Angelina Jolie, să mai dăm câte argumente care ar demonstra apartenenţa ei la reptilienii Illuminati:

1) Vă vine a crede sau nu, Angelina Jolie, este o rudă foarte îndepărtată (veri de gradul 11) cu Hillary Clinton, soţia fostului preşedinte Bill Clinton. Iar soţul ei, Brad Pitt, este o rudă îndepărtată cu preşedintele Obama! Coincidenţe!? Nu. Toţi 4 au strămoşi comuni ce ar fi putut face din rândul reptilienilor. Cum de naiba au ajuns persoane foarte importante? Cum de n-am ajuns eu sau voi… şi de ce doar ei?

2) Ea a avut întotdeauna o fascinație morbidă şi ciudată faţă de sângele uman. Când s-a căsătorit cu primul ei soț (Billy Bob Thornton), ea şi-a scris numele lui pe tricoul ei, folosindu-şi propriul sânge! Cică aşa ar face toţi cei care se căsătoresc! Cât timp a fost măritată cu el, Angelina Jolie purta întotdeauna cu ea o mostră cu sângele lui Billy! Chiar ea a recunoscut într-un interviu: „I-aş bea sângele, dacă aș putea.” În plus, există zvonuri conform cărora Angelina ar practica voodoo și ar bea sânge!

3) O fostă servitoare și un fost bodyguard au declarat că ea este nimic din imaginea pe care o înfățișează în public. Bodyguard-ul a spus că, atunci când copiii ei plâng, ea râde! Doi dintre copiii Angelinei spun despre mama sa că ar fi „Doamna dragon”!

4 . Vorbind de dragoni …. ea şi-a dorit foarte mult să joace rolul vrăjitoarei-dragon din filmul recent „Maleficent”. Dar, acesta nu e primul rol în care Angelina portretizează o reptilă. Ea a jucat rolul mamei lui Grendel din filmul Beowolf (2007), o fiinţă jumătate om – jumătate reptilă.

5) În 2007, ea a devenit membru al Consiliului privind Relaţii Externe, una dintre cele mai oculte organizaţii din lume! (citiţi mai multe în cadrul acestui articol: CFR, Consiliul pentru Relaţii Externe, liderul „Ocultei mondiale”). Ce caută o actriţă în această organizaţie francmasonică?

6) Vă mai amintiţi de rolul ei din filmul „Tomb Raider”? În acest flm găsim o mulţime de simboluri Illuminati!

7) Angelina are un tatuaj pe braţul stâng, un tatuaj ce prezintă un şarpe! Când a fost întrebată despre acest tatuaj, ea a spus că crede că reptilele au grija de familia ei! Ciudat răspuns!

8 ) Într-un interviu acordat, actriţa a declarat că, atunci când era mică, îi plăcea să se joace cu șerpii și șopârlele. Desigur că da!