Cele 9 porunci secrete ale organizaţiei satanice Illuminati ne sunt dezvăluite de un fost membru

9.848 vizualizari

Un „insider” anonim care pretinde că a petrecut 47 de ani la nivelurile superioare ale organizației din umbră, cunoscută sub numele de Illuminati, a împărtășit lumii unele adevăruri dure și foarte tulburătoare despre această societate secretă. Individul anonim a spus că a sa conștiință pur și simplu nu-i permite să păstreze mai departe planurile nemiloase ale organizației, deşi a jurat că va tăcea toată viaţa lui cu privire la aceste secrete. El spune că misiunea lui este să se asigure că oamenii de pe Pământ sunt conștienți de planurile sinistre ale Illuminati.

Unul dintre secretele cele mai mari ale Illuminaților este codul unic cu care toţi membrii Illuminati trebuie să trăiască. Acest cod, sub forma mai multor porunci, confirmă ceea ce unii conspiraţionişti au suspectat demult cu privire la ceea ce ar face această organizație, scoţând la suprafaţă nuanțele satanice profunde asociate cu calitatea de membru Illuminati.

Lucifer, la care membrii Illuminati se referă ca la „un purtător de lumină“, se crede că a creat două categorii de oameni. Membrii Illuminati sunt învățați că ei aparțin unei caste superioare, aleasă şi aptă pentru a controla și domina restul lumii, care sunt „oameni gata să fie înrobiţi, batjocoriţi și sacrificaţi“. Grupul puternic ce vrea înrobirea rasei umane în întregime doreşte s-o facă sub steagul guvernului mondial pe care îl vor conduce. Singura cale de a-i opri este aceea ca tot mai multe persoane să devină conștiente de planurile teribile ale Illuminati și metodele pe care vor să le folosească pentru a pune în aplicare aceste planuri.

Cele 9 porunci ale Iluminaților sunt:

1. Purtătorul de lumină, Lucifer, a creat doar două de oameni: pe noi, Illuminati, și pe vitele umane, care nu sunt bune de altceva decât de înrobire, batjocorire și sacrificare.

2. Realizarea Guvernului Mondial, adică Robia globală. Sacrificarea „vitelor umane“ la o scară masivă, care să permită realizarea Genocidului global.

3. Prostimea trebuie să repete robotic că „negru este alb“.

4. Adevărul trebuie ascuns; chiar dacă îl spunem,trebuie să ne asigurăm că „vitele umane” nu-l înţeleg.

5. Exterminaţi-i pe toţi creștinii adevărați cât mai curând posibil.

6. Ascultaţi doar de voi înşivă.

7. Asigurați-vă că „bovinele umane” să creadă că nu există niciun Creator.

8. Înşelaţi-i tot timpul pe sclavi.

9. Rescrieţi tot timpul istoria, pentru a transforma în mod oficial înfrângerea în victorie.