Site de secrete, stiinta si metafizica

Cele 4 ipoteze cu privire la fenomenul de bubuituri, unde de şoc şi nori “monstruoşi” care afectează România!

3 15

Romania nori negriReferitor la articolele din ultimele zile despre bubuituri, unde de şoc şi nori “monstruoşi” (în special la ultimul articol pe această temă: Noi dezvăluiri despre norii “monstruoşi”, bubuiturile şi undele de şoc din ţară! Mai mulţi cititori sugerează că ruşii ar putea fi de vină, cu “HAARP”-ul lor…) cred că ar fi util să facem o sinteză a tuturor cauzelor posibile ale acestui fenomen:

1) Fenomen natural. Nori de furtună au mai fost şi altă dată, o să spună scepticii. Total de acord cu această afirmaţie, dar dacă aţi privit norii din Bucureşti şi Ploieşti, fotografiaţi de cititori, o să observaţi că ei sunt asemănători şi total neobişnuiţi: se aseamănă cu nişte dâre negre prelungite, aproape pe toată suprafaţa cerului. În plus, dacă ar fi fost vorba doar de nişte nori de furtună, aş putea accepta că poate e doar un fenomen natural. Cum rămâne însă cu bubuiturile şi undele de şoc, auzite în aceeaşi perioadă? Şi acestea sunt fenomene naturale? Nu e coincidenţă ca ele să apară cam în acelaşi timp!?

2) Gaură de vierme. Asta e o ipoteză cam SF, deşi, din punct de vedere teoretic, ea este acceptată de fizică. O gaură de vierme este un pasaj în timp şi spaţiu; prin intermediul ei s-ar putea face călătorii în timp, dar şi călătorii spaţiale. Să presupunem că ar exista o hipercivilizaţie extraterestră într-o altă galaxie. Pentru a ajunge la noi, ea s-ar folosi de o “gaură de vierme”, ca o scurtătură în imensul Univers. Dacă gaura de vierme s-ar forma deasupra ţării noastre, acest fenomen ar putea fi însoţit de zgomote neobişnuite, unde de şoc sau chiar formaţiuni noroase neobişnuite. În această ipoteză am crezut şi eu iniţial, când a fost vorba de o bubuitură neobişnuită auzită în Iaşi; acum, o consider însă extrem de improbabilă, din moment ce bubuiturile au fost auzite în mai multe locuri din ţară, şi în perioade diferite.

3) Armă meteorologică rusească şi/sau SURA. În momentul de faţă este ipoteza cea mai probabilă. SURA este echivalentul rusesc al HAARP-ului american, un sistem de instalaţii de antene, care, folosind anumite unde electromagnetice, pot produce modificări ale vremii sau alte evenimente considerate a fi naturale, cum ar fi cutremurele. Astfel, se pot explica cele 3 fenomene care au avut loc în ţara noastră în ultimele 2 săptămâni. Motivul? E mai mult decât evident. Rusia a ameninţat România de represalii, pentru că ţara noastră găzduieşte “scutul de la Deveselu”, un obiectiv militar NATO important.

4) Experiment american cu noua armă “tunul cu zgomote înfiorătoare”. Şi această ipoteză e din ce în ce mai improbabilă; la început, când era vorba doar de bubuituri, aş fi putut crede asta, dar acum, când apar implicaţi şi norii “monstruoşi”, ipoteza nu mai stă în picioare. Arma secretă a Armatei Americane – “tunul cu zgomote înfiorătoare” – ce produce sunete ce seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament, nu cred că e în stare să producă şi nori.

Deocamdată, acestea sunt ipotezele; dacă mai sunt şi alte propuneri, le aştept…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie