Cele 11 scopuri malefice ale organizaţiei Illuminati! A venit timpul să-i demascăm pe cei care ne manipulează!

14.463 vizualizari

Illuminati 9Deşi de multe ori am vorbit despre scopurile organizaţiei Illuminati, totuşi m-am gândit că ar fi bine ca aceste scopuri să fie toate cuprinse într-un singur articol, de sine stătător, pentru a informa încă o dată cititorii despre pericolul reprezentat de Illuminati, liderul Ocultei Mondiale. Aşadar, iată scopurile „ascunse” ale Illuminati, dar care au fost până la urmă dezvăluite ca urmare a curajului unor oameni:

1) Stabilirea unui guvern unic mondial şi a unui sistem monetar unic în întreaga lume. Pentru aceasta s-au creat paşi în această direcţie, prin înfiinţarea următoarelor organizaţii ce au ca scop unificarea planetei:
– Organizația Mondială a Comerțului, o organizație internațională înființată pentru supravegherea și liberalizarea comerțului mondial. Cu alte cuvinte, monitorizează și impune normele care reglementează comerțul global.
– Organizația Națiunilor Unite (ONU), o organizație internațională înfiinţată în 1945, ale cărei obiective declarate îl reprezintă „cooperarea în dreptul internațional, securitatea internațională, dezvoltarea economică, progresul social, drepturile omului și realizarea păcii în lume”. ONU are în prezent 192 de state membre.
– Banca Mondială şi FMI, sunt instrumentele financiare specifice Ocultei Mondiale, care influenţează politica unei ţări în curs de dezvoltare, în funcţie de interesele Illuminati.

2) Crearea unei singure religii mondiale, astfel încât oamenii să se închine astfel zeului Lucifer. Pentru aceasta, trebuie atacate religiile actuale ale lumii (creştinismul, islamismul, budismul etc.), considerate ca fiind „manipulatoare”, propagandistice şi să se creeze o religie satanistă unică, în care omului să i se dea impresia că are libertate în acţiunile sale. Pentru distrugerea religiilor străvechi ale lumii, s-au creat instituţii specifice de „unire” a lor, ca de exemplu, Consiliul Mondial al Bisericilor, care reunește 349 de biserici şi culte bisericești din mai mult de 110 de țări și teritorii din întreaga lume. De asemenea, Illuminati şi-a instalat oameni-cheie în conducerea bisericilor, pentru ca aceştia să distrugă bisericile din interior (ca, de exemplu, noul papă iezuit Francisc – vedeţi articolul pe care l-am scris în martie 2013: Noul papă ales, Francisc I, poate distruge Biserica Catolică din interior, întrucât este iezuit şi face parte, astfel, din Oculta Mondială).

3) Protejarea locurilor din lume extrem de importante pentru Illuminati – acest lucru se realizează prin organizaţia UNESCO (Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură), una din misiunile sale fiind aceea de a menține o listă de locuri din patrimoniul mondial. Aşa cum arătam într-un articol din februarie 2014 (De ce UNESCO protejează tunelurile subterane de la Cappadocia (Turcia), construite de urmaşii lui Nehilim, “îngerii căzuţi” din Biblie? UNESCO şi ONU, instrumentele organizaţiei Illuminati, sunt interesate de siturile arheologice ce au legătură cu giganţii din Biblie!), UNESCO protejează printre altele acele situri arheologice ale lumii care au legătură cu construcţiile „îngerilor căzuţi” din Biblie, Nephilim. Illuminati se consideră moştenitorii acestor Nephilim.

4) Distrugerea naţionalismului, a identităţii naţionale şi a mândriei naţionale de pe tot globul – Illuminati îi urăşte pe naţionalişti, indiferent cine ar fi, pentru ca aceştia se opun pierderii identităţii naţionale şi trecerii unor instituţii sub comanda unor structuri globalizate puternice. Cu cât sunt mai mulţi patrioţi, cu atât este mai greu pentru Illuminati să-şi realizeze primul punct, adică stabilirea unui guvern mondial unic.

5) Controlul absolut al oamenilor prin orice mijloace – a se vedea legile „Big Brother” din multe ţări ale lumii, prin intermediul cărora se doreşte să fim ascultaţi telefonic şi să ni se invadeze intimitatea şi la nivelul virtual. De asemenea, o să vedeţi că nu peste mult timp fiecărui om o să i se implanteze un cip sub piele, pentru a-i fi monitorizată orice acţiune. Şi, într-un viitor nu foarte îndepărtat, chiar şi mintea umană va putea fi „citită” şi invadată, astfel încât să nu avem nici măcar intimitatea gândurilor. Cei din organizaţia Illuminati au această obsesie în a controla oamenii.

6) Încurajarea oamenilor pentru a decade din punct de vedere moral – oamenii (în special tinerii) sunt încurajaţi să se drogheze şi să consume alcool, astfel încât să nu mai perceapă manipularea lumii de către Oculte Mondială. Deşi există în lume agenţii care luptă împotriva drogurilor, acestea sunt doar de faţadă, pentru a elimina concurenţa, iar serviciile secrete ale lumii se ocupă în continuare cu traficul de droguri (vedeţi, articolul din 2012: CIA se ocupă cu traficul de droguri pentru a-i finanţa ilegal pe terorişti şi a menţine lumea în teroare). Astfel, se dă o dublă lovitură: se obţin „bani negri” necesari finanţării activităţilor Ocultei Mondiale şi li se permite oamenilor să se drogheze. În acelaşi timp, decadenţa morală a omenirii mai este influenţată şi de ridicarea industriei porn*grafice la rang de „artă”.

7) Promovarea absurdă a feminismului – aşa cum arătam în mai multe articole (vedeţi, de exemplu, acest articol din 2010 – Feminismul, mişcarea care le-a învăţat pe tinerele femei să devină “paraşute”), feminismul este o mişcare creată de Illuminati prin care femeile sunt învăţate să devină „independente”, să nu se căsătorească, să nu iubească şi să facă s*x cu cât mai mulţi bărbaţi. Feminismul a fost mişcarea creată în mod artificial de către elitele sociale, cu scopul de a reduce populaţia şi de a submina instituţia căsătoriei şi a familiei.

8 ) Reducerea populaţiei, cu orice preţ, prin:
* crearea de războaie mondiale şi alte conflicte armate;
* geoinginerie – adică răcirea planetei, cu ajutorul chemtrails, pentru a crea o mini-eră glaciară, şi astfel a răci Pământul. În concluzie, multă lume va muri de foamete (vedeţi articolul meu din februarie 2012: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale).

9) Limitarea strictă a libertăţilor oamenilor – acest punct se află în strânsă concordanţă cu punctul 5) de mai sus: „Controlul absolut al oamenilor prin orice mijloace”. Cum se face acest lucru? Prin simularea unor atacuri teroriste, pentru ca în final, prin diverse legi, să li se ia cât mai multe din libertăţile cetăţenilor (Fost şef al FBI: “FBI-ul şi CIA-ul se află în spatele atacurilor teroriste, pentru a le lua libertăţile oamenilor”).

10) Suprimarea tuturor dezvoltărilor științifice, cu excepția celor considerate benefice de Illuminati. Această organizaţie malefică urăşte orice invenţie care este legată de „energia liberă”, care ar face astfel ca toată populaţia să aibă acces la energie ieftină. Toate încercările inventatorilor de a crea dispozitive de „energie liberă” au fost pedepsite de Illuminati (vedeţi articolul meu din ianuarie 2014: Oculta Mondială îi omoară şi îi ameninţă pe toţi inventatorii energiei libere! Marile corporaţii şi guvernele mafiote vor ca noi să fim în continuare sclavii lor…).

11) Crearea unei societăţi bolnave, care să devină dependentă de tratamentele corporaţiilor farmaceutice – Illuminati doreşte să ne distrugă ADN-ul, să-l transforme, să devenim fiinţe bolnave, dependente de tratamentele lor chimice. Iar acest lucru se face prin:
– vaccinarea obligatorie – multe din aceste vaccinuri sunt toxice şi periculoase;
– promovarea alimentelor modificate genetic;
– promovarea folosirii aditivilor chimici în alimente;
– poluarea realizată cu ajutorul chemtrails.

Astfel, în ultima perioadă au explodat bolile grave (cancerul, diabetul etc.), care cuprind o foarte mare parte din populaţia lumii, ce devine astfel dependentă de industria chimico-facmaceutică, deţinută tot de Illuminati. O populaţie bolnavă şi dependentă este foarte uşor de manipulat.

Nu întâmplător au reieşit 11 scopuri, întrucât „11” este pentru Illuminati numărul cel mai malefic din această lume…