Cel de-al treilea război mondial e programat să înceapă în curând de forţele oculte care ne conduc

20.044 vizualizari

William Guy Carr este un autor canadian al celebrei cărţi „Pioni pe tabla de şah” (1955), fiind unul dintre primii care a expus legătura dintre comunism, Illuminati şi noua ordine mondială. El şi-a bazat întreaga sa carte doar pe date şi fapte reale. Ce e şocant e faptul cum descrie William Carr începutul celui de-al treilea război mondial. El pretinde că toate „profeţiile” pe care despre aceste evenimente le face se bazează pe scrisoarea scrisă în anul 1871 de celebrul francmason Albert Pike. Această scrisoare, am relatat-o chiar eu într-un articol din iunie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/cel-de-al-treilea-razboi-mondial-se-apropie-o-stiu-francmasonii-tocmai-din-1871/). Citez din ea:

„Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică. Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui Lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii. Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”

Mulţi zic că Albert Pike n-a scris niciodată aşa ceva, acest document fiind unul inventat. OK…să admitem că scrisoarea a fost fabricat. Dar ea, totuşi, apare, în cartea din 1955…acest lucru neputând fi pus la îndoială. Şi, după cum se observă, se aseamănă foarte mult cu situaţia din ziua de azi, când sioniştii (în cazul de faţă, conducerea Israelului) doreşte să atace Iranul (o parte din musulmani). Reţineţi: „Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice”! Cum de ştia Carr din 1955 de situaţia de ziua de azi!? Să fim serioşi… prea e cusută cu aţă albă, ca totul să fie doar o coincidenţă. Chiar dacă Israelul nu va ataca Iranul zilele următoare (https://www.lovendal.ro/wp52/un-fost-inalt-oficial-al-departamentului-de-stat-al-sua-crede-ca-israelul-va-ataca-iranul-pe-25-sau-26-septembrie-2012-declansand-astfel-cel-de-al-treilea-razboi-mondial/), până la urmă, mai devreme sau mai târziu, tot o va face. Iar dacă se va întâmpla acest lucru, mulţi cred că cel de-al treilea război mondial va izbucni fără să ne dăm seama…

Pretexte pentru declanşarea celui de-al treilea război mondial

După încheierea războiului rece (în 1989), care a pus practic final şi celui de-al doilea război mondial, trebuiau începute pregătirile pentru cel de-al treilea război mondial, care va fi între lumea musulmană şi cea sionistă (condusă de Israel şi SUA). Pentru aceasta, au fost inventate o serie de minciuni: că 9/11 a fost pus la cale de musulmanii terorişti (deşi Al Qaeda nu era în stare să organizeze un atentat terorist de o asemenea amploare) sau că Iranul e pe punctul de a deţine bomba nucleară (vezi articolul https://www.lovendal.ro/wp52/o-manipulare-americano-evreieasca-grosolana-iranul-tot-fabrica-bomba-nucleara-de-vreo-30-de-ani-si-n-o-mai-termina-niciodata/ în care arătam această minciună ordinară). Toate acestea constituie doar pretexte pentru izbucnirea celui de-al treilea război mondial.

Chuck Norris, implicat fără voia sa, în noua ordine mondială Illuminati

Iar totul face parte dintr-un scenariu bine pus la punct. Priviţi, de exemplu, trailerul filmului Delta Force (1986). Da, în el apare Chuck Norris şi o să vă gândiţi că doar un film de entertainment, dar naratorul filmului vorbeşte foarte serios. Ce spune el?

„Inamicului nu-i pasă cine este rănit, nu-i pasă ce vârstă are, cât de inocent este sau cât de neajutorat (…) Este o Nouă Eră a Terorii, ce necesită o nouă generaţie de războinici, comandourile antiteroriste americane, ataşate distrugerii inamicilor libertăţii”.

O „Nouă Eră a Terorii” menţionată în 1986? Avioane răpite (ca în cazul evenimentelor teroriste din 11 septembrie 2001), iar America este ataşată „distrugerii inamicilor libertăţii” (adică lumea musulmană)? Nu e de mirare că multă lume a crezut versiunea oficială pentru 9/11 şi doreşte răzbunare împotriva lumii musulmane, de aici provenind noul inamic. Ţineţi minte că filmul a fost făcut în anul 1986 (de către Hollywood-ul controlat de Illuminati https://www.lovendal.ro/wp52/un-fost-critic-de-film-confirma-ca-marile-productii-hollywoodiene-sunt-creatia-organizatiei-malefice-illuminati/), într-o perioadă în care războiul rece dintre Occident şi lumea comunistă nici măcar nu se încheiase. Dar publicul trebuia conştientizat încă din anii 1980 despre acest „nou inamic”.

De asemenea, trebuie remarcat că nu doar lumea occidentală este stârnită. A nu se uita de recentele proteste (justificate) ale musulmanilor la adresa unui film care pare produs de un cineast evreu, pe nume Sam Bacile (vezi https://www.lovendal.ro/wp52/un-cineast-evreu-provoaca-revolte-in-lumea-musulmana-prin-portretizarea-lui-mahomed-ca-fiind-un-om-nesatul-pedofil-si-criminal/). Nimeni nu-l cunoaşte pe acesta, dacă este cu adevărat evreu sau nu, dar manipularea a fost făcută, efectul obţinut fiind cel scontat. Tensiunile dintre musulmani şi Occident (în general) şi lumea sionistă (în special) au ajuns la cote maxime şi nu mai trebuie apăsat decât un singur buton pentru

Mai crede cineva că războaiele izbucnesc din senin şi nu sunt planificate cu multe decenii înainte de forţele obscure care ne conduc?