Cea mai mare teorie a conspiraţiei: adevăraţii conducători ai lumii sunt sataniştii Illuminati şi nu bancherii sau politicienii! Ei manipulează lumea prin magie neagră!

8.372 vizualizari

magie neagra satanismMagia neagră este puterea care conduce lumea, așa că magicienii negri ai Satanei constituie adevăraţii controlori ai lumii, cel puțin pe Pământ. Magicienii negri ai Satanei (sau „sataniştii Illuminati) sunt cei care trag cu adevărat sforile în lumea aceasta, nu politicienii, mogulii corporativi, şefii militari, șefii de servicii de informații sau bancherii internaționali, deși ei deţin unele roluri importante în această schemă. Elita Noii Ordini Mondiale îndeplinește un rol ascuns și un rol public mult mai respectabil în exterior. În timp ce mulți magicieni negri ai Satanei sunt oameni de afaceri și bancheri, adevărata lor puterea vine de la satanism și de la utilizarea magiei negre.

Simbolurile conduc lumea

Înţeleptul antic Lao Tzu spunea următoarele cuvinte: „Simbolurile conduc lumea, nu regulile sau legile”. Simbolurile comunică la un nivel mai profund decât cuvintele, deoarece acestea sunt decodificate de catre creierul drept (al intuiţiei), pe când cuvintele sunt decodificate de către emisfera stângă a creierului (cea logică).

Simbolurile sunt de încredere pentru că au pătruns mai adânc în subconștientul nostru. Acesta este motivul pentru care elita mondială este atât de obsedată de logo-urile și de simbolurile lor oculte: de la Soare, până la ochiul atotvăzător, la piramide, la numărul 666, la inelele lui Saturn sau la pentagramele inversate. Astfel, magia neagră conduce lumea şi nu guvernele si corporatiile. Nimeni şi nimic pe Terra nu poate fi mai puternic decât magia neagră.

Ce este cu adevărat satanismul?

Să nu uităm, de asemenea, şi definiţia satanismului: „Inversarea totului”. Negrul este alb, răul este bun, ceea ce greșit e corect. Acesta este motivul pentru care pentagrama inversată este un astfel de simbol satanic cunoscut. Nu degeaba cunoscutul scriitor George Orwell scria la un moment dat, referindu-se la acelaşi satanism că „Războiul este pacea. Libertatea este sclavie. Ignoranța este putere.”

Chiar procesul de control al minţii, dezvoltat de către naziști pentru prima dată și mai târziu folosit de CIA, utilizează principii satanice victimelor confuze, spunându-le că durerea este plăcere şi că plăcerea este durere, astfel încât victimele să nu-şi mai dea seama ceea ce-şi doresc.

Bohemian Grove, Skull ‘n’ Bones și alte societăți secrete

Există unele societăți secrete care sunt în mare parte politice și economice în natură, cum ar fi Clubul de la Roma, Comisia Trilaterală, Grupul Bilderberg sau CFR (Council on Foreign Relations – Consiliul de Relaţii Externe) care vor să convingă lumea cu privire la marile avantaje ale globalizării (pentru ca elita mondială să-şi centralizeze puterea). Despre ele, am scris mai multe articole pe site; vă invit, de exemplu, să revedeţi articolul despre CFR din 2009: CFR, Consiliul pentru Relaţii Externe, liderul “Ocultei mondiale”.

Totuşi, există organizaţii oculte ale căror scopuri sunt învăluite şi mai mult în mister, dar care se pare că se implică în magie neagră și ritualuri satanice, cum ar fi închinarea la diverşi zei sau entități, practicarea de orgii sau fetişuri se*uale fetișuri și sacrificii sângeroase (chiar şi umane!).

Unul din aceste grupări oculte este „Bohemian Club”, ce-şi are sediul în San Francisco. În fiecare vară în SUA, mai multe figuri cheie ale elitei americane se adună în pădurile înalte din nordul Californiei, la Bohemian Grove. Oameni ca Henry Kissinger, Richard Nixon, Ronald Reagan, George Bush și alţi preşedinţi ai SUA au participat la aceste ritualuri.

Conspiraţionistul Alex Jones s-a infiltrat cu succes la unul din aceste întâlniri şi a filmat cu camera ascunsă unul dintre ritualurile care avut loc acolo, ritual cunoscut sub numele deCremation Care”, în care mai multe chipuri cu glugi pe cap au adus o jertfă, un ritual de magie neagră desfăşurat sub o bufniță (machetă) înaltă de 10 metri.

 

Pe coasta estică a Statelor Unite, la Universitatea Yale din Connecticut, se află o societate secretă fondată în 1832 de către William Huntington Russell și Alphonso Taft, fiind cunoscută sub numele de Societatea „Skull ‘n’ Bones”, adică „Craniu şi oase”.

Regretatul profesor Anthony Sutton a făcut mai multe cercetări la „Skull ‘n’ Bones”. Membrii admişi trebuie să se supună unor ritualuri de inițiere ciudate, cum ar fi a face confesiuni se*uale într-un mormânt, în timp ce cei aflaţi în afară aud urlete groaznice, care provin de la cripta lui „Skull ‘n’ Bones”.

Dacă credeți că societățile secrete sunt doar pentru a-i distra pe unii oameni, întrebați-vă: De ce ar vrea elita, dintre care mulţi sunt obsedați de putere, să se implice cu ele? De ce s-ar angaja în ritualuri de magie neagră decât dacă ar avea nevoie de a obţinerea a ceva în schimb, cum ar fi mai multă putere? Tipii ăştia au mai mulţi bani decât i-ar putea cheltui vreodată. Dar ei nu-şi doresc bani, ci putere. Banii sunt doar un mijloc pentru atingerea unui scop.

Regizorul Kubrick a vorbit despre ritualurile magice ale elitei mondiale. Pentru asta a plătit cu viaţa!

Persoanele obișnuite nu vor fi niciodată inițiate într-o societate secretă satanică şi nu vor afla niciodată ce se întâmplă cu adevărat acolo. O singură persoană a reuşit mai mult, dar acest lucru l-a costat scump. Este vorba de regizorul Stanley Kubrick, suspect că ar fi regizat falsa aselenizare a guvernului american în 1969. La 4 zile de la premiera filmului „Eyes Wide Shut”, regizorul a fost găsit mort ca urmare a unui atac de cord. Poate că a avut îndrăzneala să prezinte prea multe din ritualurile satanice.

În film, Kubrick prezintă o scenă de magie neagră în care mai multe femei goale înconjoară un bărbat, şi apoi se implică într-o orgie masivă; toţi participanții poartă măști pentru a-şi ascunde identitatea lor reală. Una din femei este ucisă la finalul ritualului, ceea ce arată că acest ritual de magie neagră implică sacrificiu și crimă.

Pentru că a avut îndrăzneala să prezinte prea multe din magia neagră Illuminati, Kubrick a fost eliminat din scenă.

Posesiunea demonică şi magia neagră

Magia neagră se bazează pe posesiunea demonică. Având în vedere că lumea este făcută din energie, şi nu din materie, şi că energia se mişcă în unde care au frecvențe, ritualurile satanice sunt proiectate pentru a antrena bio-frecvențele participanților cu cea a entităților întunecate, astfel încât să existe o „potrivire vibraţională”.

Odată ce există o rezonanţă de frecvență, un schimb energetic are loc: energia sau informațiile pot merge dintr-un loc în altul, dintr-o dimensiune în alta, putând fi transferate la oricine. Acest lucru funcționează în ambele sensuri: persoana devine posedată și primește informații de la unele entități întunecate, în timp ce entitățile întunecate iau ceva de la o persoană.

Concluzie

Deși este important să demascăm toate aspectele disfuncţionale din societatea noastră – corupția politică, înşelăciunea mass-mediei oficiale, alimentele modificate genetic, vaccinurile toxice, chemtrails, terorismul fals, implantarea microcipului uman etc. – este crucial să se înțeleagă că, la un nivel fundamental, toate sunt conectate. Toate acestea sunt manifestări ale răului primordial din mijlocul nostru: magia neagră satanică.

Dacă ne-am concentra întreaga noastră atenţie la rădăcina răului (nu la ramuri) și dacă am emana doar gânduri pozitive, pline de pace, iubire şi armonie, oricât ar încerca elita mondială n-ar mai avea succes cu magia neagră; ea doar ne speculează subconştientul nostru vulnerabil. De aceea, cu cât va fi expusă mai mult, cu atât va fi mai greu acestei elite satanice să ne mai manipuleze!