Site de secrete, stiinta si metafizica

Cea mai mare conspiraţie din 2014! Cele 3 avioane malaieziene dispărute (prăbuşite) din acest an au legătură cu afacerile din domeniul semiconductorilor! Iată ce lucruri incredibile am descoperit!

17 40

avion semiconductorAm câteva lucruri noi şi şocante în legătură cu articolul de ieri (Un alt avion malaiezian a dispărut! La nivel global, există o conspiraţie globală de control al tehnologiilor de armament high-tech!) despre dispariţia avionului malaiezian din data de 28 decembrie 2014 (aparţinând lui AirAsia), ce avea la bord 162 de persoane. Vreţi să vă demonstrez legătura sa cu doborârea avionului malaiezian MH17 de deasupra teritoriului ucrainean din iulie 2014? Asta pentru ca cei care mai cred în coincidenţe să se îndoiască!

Pe 26 decembrie 2014, deci cu 2 zile înainte de dispariţia avionului, pe site-ul themalaysianinsider.com apare ştirea conform căreia şeful lui AirAsia, Tony Fernandes, şi-a vândut aproape 1 milion de acţiuni la compania de asigurări Tune Insurance Holdings Bhd. E suspect că Tony Fernandes vinde aceste acţiuni doar cu câteva zile înainte de accidentul companiei sale…

Şi de aici apar lucrurile foarte interesante. Fondatorul companiei Tune Insurance Holdings este Razman Bin Abu Zarim (vezi pe site-ul oficial al companiei tuneinsurance.com), el deţinând şi funcţia de preşedinte. Acest Zarim deţine mai multe participaţii şi funcţii ale unor companii din Malaiezia (vedeţi pe site-ul Reuters o mică biografie a sa), dar, printre altele face parte din Comitetul Director al companiei Linde Malaysia (vedeţi lucrul acesta pe site-ul oficial al companiei linde.com.my).

Compania Linde Malaysia face parte din “Linde Group”, o corporaţie internaţională din domeniul gazelor şi tehnologiilor. Ei bine, printre pasagerii care au murit în “Zborul MH17” din 17 iulie 2014 se află şi familia şefului corporaţiei Linde, Robert van der Linde (împreună cu soţia sa, Lubberta Palm, şi copiii lor Mark şi Merel), care se ducea în vacanţă în Malaiezia. Ciudate şi “întâmplătoare” legături, nu?

La câteva zile după tragicul episod din iulie 2014, pe 27 iulie 2014, Hendrik (Henk) Palm (în vârstă de 93 de ani), socrul lui Robert van der Linde şi tatăl lui Lubberta Palm, a murit de “inimă rea” pentru pierderea fiicei, a ginerelui şi a nepoţilor săi (vezi ştirea de pe straitstimes.com). A murit domnul Henk Palm chiar de “inimă rea” sau pentru că ştia prea multe?

Pe de altă parte, Linde LienHwa (LLH), una din subsidiarele lui “Linde Group”, a fost recunoscut ca fiind un “furnizor excelent” pentru cea mai mare companie de semiconductori din lume (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited) – vezi comunicatul oficial din 2011 de pe site-ul oficial al companiei Linde Malaysia (linde.com.my). Dar, în primul avion dispărut (cel din 8 martie 2014), se aflau mai mulţi pasageri care lucrau pentru o altă companie de semiconductoare (Freescale Semiconductor). Ca să nu mai spun că în articolul de ieri (la care am făcut referire la început), spuneam că unul din pasagerii avionului dispărut AirAsia din decembrie 2014 este directorul unei companii ce este şi ea implicată în inovaţii cu semiconductori!

Iată câteva legături suspecte ale unor avioane dispărute (prăbuşite) în acest an, toate din Malaiezia, şi toate se învârt în acest domeniu inovator, cel al semiconductorilor. Dacă nici acum vor fi unii care să nu vadă că “ceva e putred în Danemarca” înseamnă că vorbesc o limbă străină…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie