Cea mai mare bancă de stat din Rusia – partener oficial al exerciţiului globaliştilor „Cyber Polygon”! Dovada că Putin face parte din „Marea Resetare Mondială”…

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 9 iulie 2021, a avut loc evenimentul „Cyber Polygon” al organizaţiei globaliste Forumul Economic Mondial. Site-ul oficial este acesta: cyberpolygon.com. Am vorbit despre acest eveniment în cadrul articolului din iunie 2021: “Cyber Polygon” – un exerciţiu al globaliştilor, din iulie 2021 – menit să simuleze un “atac cibernetic devastator”! Acesta va fi dezastrul planificat pentru perioada următoare?

Acest exerciţiu – Cyber Polygon – este un „joc de război” menit să simuleze un atac cibernetic asupra infrastructurii vitale, care ar duce la închiderea lanțului global de aprovizionare sau, cel puțin, a lanțurilor de aprovizionare din anumite țări. De ce acest exerciţiu al globaliştilor? Care e scopul lui?

Spuneam în articolul mai sus menţionat că există o tendință ciudată de care mulți din mass-media independentă a observat-o de-a lungul anilor: aproape fiecare catastrofă majoră provocată de om, în SUA și în multe alte părți ale lumii, a fost precedată în ultimele câteva decenii de un “exercițiu” guvernamental sau global. Aceste exerciții și jocuri de război tind să imite exact dezastrul care va avea loc în perioada următoare. Uneori, exercițiile simulate de dezastru și evenimentele reale se întâmplă în același timp. Să ne aducem aminte, de exemplu, de nenumăratele exerciţii din 2000 şi 2001 care simulau un atac aerian asupra unor clădiri importante din SUA, înainte de evenimentul real – atacurile teroriste 9/11 de la New York.

Aşadar, nu rămâne decât să ne întrebăm: aceasta va fi următoarea criză de care au nevoie globaliştii pentru a-şi atinge obiectivele din Marea Resetare? Un atac cibernetic masiv?

Dacă ne uităm la participanţii şi partenerii acestui exerciţiu Cyber Polygon (cyberpolygon.com/participants-and-partners/), observăm că unele dintre ele reprezintă instituţii şi companii din Rusia, ca, de exemplu, SBERBANK, cea mai mare bancă a Rusiei, care a pus la dispoziție întreaga înregistrarea a conferinței chiar înaintea organizatorilor. SBERBANK deține aproape o treime din activele agregate din sectorul bancar rusesc; principalul acționar al acestei bănci este Guvernul Federației Ruse, reprezentat de Ministerul de Finanțe.

Alte firme ruseşti partenere ale acestui eveniment globalist sunt: Agenția oficială de presă a Rusiei TASS, televiziunea rusească NTV, Grupul Mail.ru, platforma rusă de Internet OZON, rețeaua rusească de supermarketuri HOFF, grupul rusesc de telecomunicații MTS.

Încă o dovadă că Putin şi Rusia sunt de partea globalismului şi nu împotriva lui, cum s-a creat în mod fals ideea…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu