Site de secrete, stiinta si metafizica

Ce naiba se întâmplă!? Steagul imens al lui Putin apare în inima New York-ului, pe podul Manhattan!

0 16

putin-manhattan-copertaTitlul nu e pus întâmplător… Oare ce se întâmplă? O fi vorba de o operaţiune a serviciilor secrete ruseşti? Probabil că da, zic eu… Dar cum li s-a permis aşa ceva?

De pe site-ul YouTube al lui CBS New York, putem vedea un steag imens care a fost fluturat pe podul Manhattan din New York; pe steag apare chipul preşedintelui rus Vladimir Putin, pe care se află scris “Pacemaker”, adică “Pacifistul”.

Acum, să fim serioşi, despre Putin putem spune orice, dar nu şi că ar fi un “pacifist”; de exemplu, războiul din Crimeea cu Ucraina a fost susţinut şi promovat de către Putin, deşi e adevărat că n-a fost singurul (unul din autorii acestui conflict e însuşi miliardarul american George Soroş).

Şi totuşi, impactul este foarte mare: să vii în inima Americii şi să pui un asemenea banner imens cu unul din duşmanii Americii, Vladimir Putin, înseamnă cu adevărat mult tupeu…

putin-manhattan

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie